Як подорожувати по світу, не встаючи з дивана? Найкращі тревел-шоу

Сьогодні в інтернеті і на ТБ є величезна кількість шоу, які можна подивитися, і дізнатися більше про життя в інших країнах і на інших континентах.

Вони вважаються розважальними, пізнавальними, так і просто відмінно підходять до “фонового ” перегляду під час роботи або прибирання. Але є і ті програми, які “фоновими ” назвати просто язик не повертається. Це ті самі легендарні тревел-шоу, завдяки яким можна подорожувати, не встаючи з дивана. Що можна подивитися? Наш топ спеціально для вас.

ле Маршрутка

Тревел-шоу Ле Маршрутка
Тревел-шоу Ле Маршрутка

Шоу для тих, хто хоче почати з малого. Це українське туристичне шоу, зараз виходить вже другий сезон. За задумом, телеведуча Леся Никитюк їздить в найвіддаленіші куточки нашої країни, щоб показати українцям – не потрібні закордонні курорти за всі гроші світу. Можна круто відпочити і на батьківщині. До слова, Леся Никитюк – екс-ведуча “Орел і решка “, тому вона точно знає як правильно вести подібні шоу.

Орел і решка

Тревел-шоу Орел і решка
Тревел-шоу Орел і решка

Про цю програму взагалі можна було б і не нагадувати, адже її знають навіть ті, хто не цікавиться подорожами й не дивиться телевізор. У цьому шоу ви можете побачити всі секрети, які таїть в собі світ. Ведучі змінюються в залежності від сезону.

Світ навиворіт

Тревел-шоу Світ навиворіт
Тревел-шоу Світ навиворіт

Проект українського виробництва, який прославився на весь світ. Знаменитий журналіст і мандрівник Дмитро Комаров чого тільки не робив за своє життя – і купався в річці з акулами, і їв приготовлений статевий орган коня, і … не будемо спойлерити! Включайте в Ютубі будь-який сезон шоу “Світ навиворіт ” і насолоджуйтеся переглядом. Там ви побачите не красиву картинку для туриста, а реальне життя.

Життя інших

Тревел-шоу Життя інших
Тревел-шоу Життя інших

Рівно як і Дмитро Комаров, телеведуча Жанна Бадоєва в своєму шоу “Життя інших ” намагається показати іншу сторону життя в популярних туристичних країнах – медицину, освіту, соціальну сферу, роботу і так далі. І у неї виходить це відмінно, адже все шоу – пізнавальні, корисні та цікаві.

Популярне

Схожі статті

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.