Прикмети на Новий рік 2021, щоб рік був вдалим і грошовим: про таке не розкажуть астрологи

Наближається найголовніше свято цього року, і дуже хочеться, щоб високосний 2020 рік уже змінився на Новий. А в старому залишилися всі негаразди, невдачі і печалі.

Складно знайти людину, яка б сказала, що в році, що минає у нього не було проблем або невдач. Експерти стверджують – 2020 рік був одним з найбільш “щедрих ” на катаклізми і стихійні лиха по всьому світу. Але як зробити так, щоб наступний 2021 рік був більш щасливим? Досить згадати деякі прикмети, які прийшли до нас із давнини, і прислухатися до них.

Найкращі і дієві новорічні прикмети 2021

Перше, що варто зробити – це вибачитися перед усіма, кого образили в році, що минає, і згладити конфлікти. Заходьте в Новий рік без ворогів, з хорошим настроєм і в хорошій атмосфері.

Попросіть прощення у людей, яких ви образили
Попросіть прощення у людей, яких ви образили

До слова, це ж стосується і боргів. Всі борги потрібно віддати до нового року, і це обов’язково. Інакше якщо ввійдете в Новий рік, будучи комусь належним, то так весь рік і проведете – в зобов’язаннях і з почуттям провини.

Зазвичай перед святами будинку планується велике прибирання. Не ігноруйте це – чистота в будинку прирівнюється до чистоти в душі і в голові. Розгребіть все завали, навіть в тих самих довгих ящиках, куди так звикли все відкладати. Нехай в Новому 2021 році тільки добро, благополуччя і порядок.

Зробіть свій будинок чистим
Зробіть свій будинок чистим

У ніч на 31 грудня може приснитися сон, який характеризує весь майбутній рік. Тому зверніть на нього увагу.

Також відмінною прикметою є святкування в колі сім’ї. Не забудьте запросити всіх родичів, щоб в Новому році між рідними панувало благополуччя і хороші відносини.

Святкуйте Новий рік в колі сім'ї
Святкуйте Новий рік в колі сім’ї

На Новий рік потрібно надіти нове плаття жінкам, і костюм чоловікам. Тоді багато обновок буде протягом року, і, що важливо, будуть на них гроші. Потурбуйтеся про своє фінансове благополуччя.

Також хорошим знаком будуть фрукти, рис і горіхи на святковому столі. Це принесе в майбутньому році достаток і різноманітність матеріальних цінностей.

З наступаючими святами!

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.