Тіна Кароль в напівпрозорій сукні вперше в історії «Танців з зірками» станцювала на паркеті: аби тільки Балан побачив

Відома українська співачка Тіна Кароль вперше в історії «Танців з зірками» вийшла на паркет в якості танцівниці. Півфінал був як ніколи яскравим.

13 ефір самого танцювального проекту країни став справжнім сюрпризом для телеглядачів. По-перше, Влад Яма зміг продовжити суддівство після отриманої в минулому випуску травми. По-друге, в шоу повернулися вибулі Олег Винник і Ольга Фреймут.

Олег Винник і Ольга Фреймут
Олег Винник і Ольга Фреймут на балконі

Ну і по-третє, відбулася по-справжньому історична подія — незмінні ведучі «Танців» вперше станцювали разом з учасниками. Юрій Горбунов розбавив дует Надії Мейхер і Кирила Васюка, а Тіна Кароль підтримала фронтвумен рок-групи The Hardkiss Юлії Саніній та Дмитру Жуку.

Дмитрий Жук, Тина Кароль и Юлия Санина
Дмитро Жук, Тіна Кароль та Юлія Саніна

Героїню нашої сьогоднішньої статті неодноразово вмовляли взяти участь в проекті і вона ніколи не погоджувалася. Нарешті вчора поп-діва продемонструвала свої хореографічні навички та разом з парою Юлії та Дмитра виконала чуттєву румбу під композицію Lady in red Кріса де Бурга.

Для виступу Тіна вибрала бежеве корсетне боді і прозору спідницю в тон, яка акцентувала увагу на струнких ногах виконавиці.

Неймовірний номер зіркового тріо викликав захват не тільки у глядачів, але і у суддів, які оцінили танець у максимальні 40 балів. Ось як майстерність Кароль описав Яма:

«Так не чесно. Занадто гарно, щоб якось оцінювати і думати про те, що ми тут судді. Вибачте, тут картонні глядачі почали оживати. Я розчинився в цій румбі».

Влад Яма оценивает румбу Кароль, Саниной и Жука
Влад Яма оцінює румбу Кароль, Саніної та Жука

Звичайно, своїх емоцій не стримали і його колеги Григорій Чапкіс, Катерина Кухар та запрошена зірка Леся Нікітюк. Втім, з ними важко не погодитися, адже такої тріумфальної появи Тіни на паркеті не очікував ніхто.

Популярне

Схожі статті

Радісні миті життя: Оля Полякова та Маша Єфросиніна побачилися з доньками, які перебувають за кордоном

Багато хто заздрить батькам, які мали можливість відправити дітей за кордон. Але Оля Полякова та Маша Єфросиніна можуть розповісти, як сумують за нащадками. На щастя, змогли зустрітися.

Найніжніший торт на світі, він просто тане у роті! Рецепт дуже смачного пирога з сиром і ягодами

Магазинна випічка ніколи не зрівняється з домашньою. Спробуйте приготувати цей ніжний пиріг з сиром та ягодами і даний рецепт стане вашим улюбленим.

Коли в морозилці завалявся шматочок солоного сала, готую ніжну намазку. Таку хочеться їсти навіть без хліба

Бутерброди - це проста і швидка страва, підходить для всіх випадків життя. Сьогодні ми підготували рецепт намазки із солоного сала. Цей варіант підходить для будь-якого хліба і сподобається кожному.