Ірина Понаровська відверто розповіла, чому двічі здавала прийомну дочку в дитбудинок і остаточно від неї відмовилася

Популярна радянська і російська співачка Ірина Понаровська розставила всі крапки над і в історії з удочерінням прийомної дочки і розповіла, чому остаточно від неї відмовилася.

Оскільки зірка ніколи особливо не коментувала особисте життя, свого часу почали з’являтися чутки, що на усиновлення вона зважилася після кількох безуспішних спроб завагітніти і народити власну дитину. На той момент артистка була одружена з темношкірим музикантом Вейландом Роддом-молодшим.

Второй муж Ирины Понаровской Вейланд Родд-младший и их общий сын Энтони
Другий чоловік Ірини Понаровської Вейланд Родд-молодший та їх спільний син Ентоні

Нарешті в студії програми «Прямий ефір» Ірина Віталіївна підняла цю тему і розвіяла безглузді плітки. За її словами, цю дівчинку вона взяла не з дитбудинку, а з рук матері:

«Це була молода жінка, їй було років 20. Вона прийшла з цією дитиною за лаштунки. Я людина віруюча, і я вирішила, що все це — не випадково», — сказала Понаровська.

Ирина Понаровская в студии «Прямого эфира»
Ірина Понаровська в студії «Прямого ефіру»

Відкривши пелюшки, знаменитість побачила 11-місячну дитину, яка була зовсім маленькою:

«Вона була дистрофічною, не дитиною пахла, видно, гігієна не надто була хороша, у неї були нафарбовані червоним нігті. Просто ось такий “грязнулькін” у ковдрі».

Тоді Ірина впроброс запропонувала чоловікові забрати дівчинку, її біологічна мати погодилася, так у неї і з’явилася Бетті (Анастасія Кормишева). Співачка акцентувала увагу на тому, що ні про які гроші мови і не йшло.

Ирина Понаровская в молодости
Ірина Понаровська в молодості

Через 4 роки у пари народився син Ентоні і тоді Вейланд потребував «щоб Бетті в будинку не було». У підсумку 4-річну дівчинку забрали в дитячий будинок.

Коли їй виповнилося 16, вона знову повернулася в сім’ю Понаровської, однак не на довго, оскільки домробітниця звинуватила її в крадіжці. Хоча сама Анастасія каже, що вона просто вирішила приміряти каблучки без будь-якого поганого наміру:

«Я — дівчинка, потрапила в красивий замок з красивими дівочими аксесуарами».

Анастасия Кормышева (Бетти)
Анастасія Кормишева (Бетті)

Зараз вона незаміжня, працює і весь вільний час присвячує вихованню сина.

Популярне

Схожі статті

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.