Новий рік і Різдво в карантині: для українців готується проект нових обмежень на прийдешні свята

Уряд готує українцям "новорічні сюрпризи". Пов'язані вони з новим посиленням карантину. Якими будуть у нас Різдво і Новий Рік? Що потрапляє під заборону, хто і як зможе працювати і відпочивати в грудні і січні?

Карантинні обмеження в святкові дні грудня 2020 та січня 2021 року

Передбачається, що масові святкові заходи на вулиці (відвідування міських ялинок на площах, різдвяні та новорічні концерти, святкові ярмарки) дозволять лише в певні дні та години.

Святкові корпоративи, відвідування ресторанів, кафе, барів і дискотек опиняться під забороною. Торгові центри, непродовольчі магазини будуть працювати з великими часовими обмеженнями, а з настанням січня взагалі буде закрито до 14 числа.

Новорічні свята карантин
Новорічні свята карантин

До 14 січня 2021 року не працювати театри і кінотеатри, музеї, перукарні та салони краси, буде заборонено роботу готелів, санаторіїв і курортів.

Потраплять під заборону релігійні і спортивні заходи

Всі навчальні заклади не працюватимуть з 30 грудня по 14 січня. Тепер про те, чого не торкнуться карантинні обмеження – новорічні ранки все ж пройдуть в дитячих садах, правда без гостей.

Зимові місця відпочинку на відкритому повітрі будуть чекати всіх бажаючих. Громадський транспорт працюватиме в звичайному режимі.

Популярне

Схожі статті

Народила свою копію: Анастасія Приходько показала старшу доньку, яку неможливо від неї відрізнити

Анастасія Приходько, відома українська співачка, має трьох дітей. Найстарша донька артистки виглядає її копією. Нещодавно зіркова мама показала нову світлину дівчини.

Спробуйте один раз – будете робити постійно. Простий рецепт приготування сирних пончиків: тануть у роті

Повітряні пончики – дуже смачний десерт з кисломолочного сиру, який з легкістю можна приготувати вдома. Рецепт простий і зрозумілий, а смак виходить неперевершеним.

На цю вечерю прибігають навіть сусіди. Просто, але як же смачно виходить: курячий суп із сирними кульками

Суп - це знайома всім проста і смачна страва, яка також вважається корисною. Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт курячого супу з сирними кульками, який сподобається кожному з першої ж спроби.