Померла Мадонна: Співачку переплутали з футболістом Марадоною і масово оплакують в Твіттері її “кончину “

Дивна ситуація розвивається в соцмережах - світ прощається з 62-річною співачкою Мадонною, яка в повному здоров'ї і навіть особисто відповідає за пости співчуття.

Хтось першим переплутав померлого день тому футболіста Марадону з відомої поп-співачкою Мадонною і в Мережі був запущений хештег RIP Madonna і почалася всесвітня скорбота за легендою. Засмучені фанати співачки стали з нею прощатися, а паралельно йде прощання з легендарним футболістом.

Сама Мадонна жива і здорова, у неї вистачило почуття гумору адекватно сприйняти ситуацію. Вона читає повідомлення і в Інстаграмі, і в Твіттері.

Повідомлення про скорботи по Мадонні
Повідомлення про скорботи по Мадонні

А за ті, які її торкнулися особливо, навіть особисто дякує своїм шанувальникам за теплі слова.

 "" ""

У нс як кажуть? Якщо люди “ховають ” живого, то жити йому ще довго і щасливо.

Нагадаємо, що кращий футболіст ХХ століття Дієго Марадона помер 25 листопада, приблизна причина – серцевий напад. Кілька тижнів тому він переніс операцію з видалення гематоми в мозку і тільки недавно виписався з лікарні.

Дієго Марадона
Дієго Марадона

За видатним футболістом сумує весь світ.

Популярне

Схожі статті

Животик такий, що на двійню схоже: вагітна Джамала вийшла в люди
перед самими пологами (ФОТО)

Співачка Джамала часто ділиться з фанатами світлинами з округлим животиком, щоб публіка могла розділити з нею цю радість. Проте артистка не сидить вдома, а продовжує плідно працювати.

Аромат відчувається за кілометр: мій секрет найзапашнішого бульйону на суп чи борщ. Варю як професіонали

Бульйон - проста і смачна страва. Вона чудово підходить як основа для супу, борщу і багато чого іншого. Також чудова самостійна страва. Сьогодні ми підготували рецепт ароматного курячого бульйону.

Дантес не ховає від Дорофєєвої своїх намірів на майбутнє з Кацуріною та її дітьми: створені одне для одного

Володимир Дантес привітав нову обраницю Дашу Кацуріну з днем народження та поділився романтичними світлинами з дівчиною. А чи привітав батько двох дітей та екс-чоловік Дашу зі святом?