Розбита зрадами Тарзана Наташа Корольова повідомила про смерть близької людини: «Як же так?»

Популярна російська співачка Наташа Корольова повідомила своїм підписникам в Instagram про смерть близького друга і колеги.

Героїня нашої сьогоднішньої статті потрапила на велику сцену в далекому 1990-му році. За весь цей час вона випустила десятки альбомів, пісень і кліпів. У створенні останніх Наташі допомагав відомий продюсер, режисер і кліпмейкер Георгій Гаврилов, відомий далеко за межами рідної країни.

Георгий Гаврилов
Георгій Гаврилов

У віці 60 років вранці 24 листопада він помер. Причиною смерті ЗМІ називають коронавірусну інфекцію. На його рахунку більше 170 кліпів, в тому числі для Лайми Вайкуле, Лоліти Мілявської, Дмитра Малікова, Мерайї Кері та ряду провідних американських реперів.

Лолита Милявская и Георгий Гаврилов
Лоліта Мілявська і Георгій Гаврилов

Корольова дізналася про те, що трапилося вчора і тут же поділилася цією сумною новиною з шанувальниками. Так, в її Insta-стрічці з’явився уривок з композиції «Только ты не умирай», який вона присвятила покійному другу:

«Герочка! Ну як же так? Ти стільки ще хотів здійснити! Всі артисти мріяли, щоб Гера Гаврилов зняв для них музичне відео. І іноді ти погоджувався. Твій талант був багатогранний, як режисер ти вмів усе! Царство небесне, спочивай з миром, друже!», — написала зірка.

Користувачі мережі тут же обсипали публікацію коментарями зі співчуттями, адже ще недавно багато людей дуже скептично ставилися до коронавірусу, однак він не щадить нікого:

  • «Як шкода, що йдуть таланти»;
  • «Скоріше б закінчився цей рік, стільки втрачаємо…»;
  • «Коронакосилка, зупинись. Скільки людей гине, що за напасть на людей 21 сторіччя?»;
  • «Світла пам’ять!».

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.