Ані Лорак вразила ефектним перетворенням: наростила волосся і змінила стиль

42-річна співачка Ані Лорак вирішила поміняти свій імідж і стала виглядати на 10 років молодше.

Ані Лорак є однією з найуспішніших і затребуваних співачок України і Росії. Співачка випускає хіт за хітом, знімає неймовірні кліпи, які набирають мільйони переглядів і створює ефектні шоу на своїх концертах.

Нещодавно Лорак випустила новий кліп на пісню «Страждаємо і любимо», де поділилася зі слухачами своїми особистими переживаннями. У кліпі Лорак приміряла відразу кілька образів. Однак один образ найбільше сподобався публіці. Так, Ані Лорак з’явилася в кліпі з довгим волоссям і ефектним макіяжем. Співачка була одягнена в чорні штани із завищеною талією і короткий топ, який топ з глибоким декольте.

Підписники Лорак захопилися таким перетворенням і засипали її компліментами в коментарях. «Неймовірний образ», «Дуже подобається образ з довгим волоссям. Крутий наряд. Вам йде такий стиль. »,« Перший образ шалено сподобався! вам дуже пасують довге волосся, найкрасивіша! »,« ну яка гарна, просто богиня! Дуже сподобався 1 образ », – відреагували користувачі Мережі.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.