Крістіна Асмус розповіла, чому пішла від чоловіка: “Він вважав себе занадто вільним”

Актриса Крістіна Асмус, ще будучи в статусі дружини шоумена Гаріка Харламова, натякнула на те, що проблеми в шлюбі назрівали давно. Але чому вони розійшлися, не відкривала. А зараз натяками дала знати, в чому головна причина.

В кінці червня 2020 року Крістіна Асмус приголомшила шанувальників звісткою про розлучення з Гаріком Харламовим. Красива пара разом була 8 років, у них зростає 6-річна донька Анастасія, а спільного життя не сталося.

До речі, Амсус вкрала Гарика від першої дружини Юлії, з якою він прожив три роки і пара виглядала вельми щасливою. Але на одній з передач Камеді Клабу Гарика познайомили з Крістіна і закрутилася любов. Поганою прикметою порахували те, що Гарік з Христиною стали жити разом ще задовго до розлучення з першою дружиною – майже 5 місяців.

Гарик Харламов и Кристина Асмус до развода
Гарік Харламов і Крістіна Асмус до розлучення

Їм вистачило 8-ми років, хоча тільки тепер актриса зізналася: рішення про розлучення у них дозріло більше року назад, так як відносини себе вичерпали.

Гарік так прокоментував:

Наші відносини не закінчуються, а переходять в іншу стадію

Крістіна ж тільки жартувала і тролі папараці, які придумували найнеймовірніші версії причин розставання.

Христина Асмус з донькою
Крістіна Асмус з донькою

А тепер сказала, що в шлюбі Гарік “вважав себе занадто вільним”, він спочатку не носив обручку, тому і вона сама перестала його надягати. Гарік мало зважав на інтереси сім’ї, більше часу проводив зі своїми друзями і подружками і Христині це просто набридло. Тим більше, що завжди знаходилися “доброзичливці”, доповідати де, коли, з ким і як.

У минулому року сім’ї переїхала в свій особняк на Рубльовці, яким Крістіна дуже хвалилася в Інстграмі. Але і це не врятувало ситуацію. Актриса зізналася, що вони стали бачитися ще рідше – у великому будинку можна було і не зустрітися за весь день.

Особняк на Рубльовці
Особняк на Рубльовці

Цей особняк вартістю більше 100 млн руб. (Майже $ 1,5 млн) Гарік купив ще до одруження, його довго доводили до розуму. Тепер, після розлучення він написав дарчу на дочку Анастасію – це тепер її повна власність і Крістіна не зможе будинок ні продати, ні обміняти.

Гарік відвів дочку в 1 клас, так як мама була на зйомках
Гарік відвів дочку в 1 клас, так як мама була на зйомках

Сам Харламов зняв інший особняк неподалік, щоб міг відводити дочка в школу, він часто навідується її з Христиною і відносини у них цілком дружні.

 

 

 

Популярне

Схожі статті

Наступають на п’яти Кароль і скоро її перевершать: Клавдія Петрівна, Трінчер та інші перспективні артистки

Кожне покоління має своїх кумирів й нові часи народжують нових зірок. Так останнім часом все частіше звучать такі імена як Клавдія Петрівна та Анна Трінчер, поступово відтісняючи навіть Тіну Кароль.

Печу щось середнє між біляшами та пиріжками, але смачно так, що не відірватися: гриби з курятиною в тісті

У світі кулінарії існують страви, які не можна точно віднести до якогось конкретного кулінарного жанру, але вони завжди вражають своєю оригінальністю. Одна з таких — гриби з курятиною в тісті.

Меншій 6 рочків, а найменшій — місяць: як родина Лілії Ребрик весело вітала своїх дівчаток з Днем народження

Щасливі сімейні моменти завжди наповнюють серця радістю та незабутніми спогадами. Для родини відомої української актриси Лілії Ребрик День народження доньок — це особливий привід для веселощів.