Невістка Оксани Марченко потрапила в лікарню: її не оминула ця страшна доля

Невістка Оксани Марченко Катерина, яка менше місяця назад офіційно потрапила в знамениту зіркову родину, потрапила в лікарню.

Фотографію вона сама виклала в Інстаграм-акаунті. Виявилося, все не так погано, їй терміново потрібен був прийом у стоматолога. Знімок із стоматологічного крісла Катерина тепер уже Марченко опублікувала в своїй історії в соціальній мережі Інстаграм.

Невістка Оксани Марченко Катя потрапила в лікарню
Невістка Оксани Марченко Катя потрапила в лікарню

Катерина і Богдан Марченко одружилися зовсім недавно, і вже переїхали в нову квартиру

У Мережі подейкують, що вони вже зважилися на поповнення в родині, і зоряна телеведуча Оксана Марченко скоро набуде статусу бабусі, а її чоловік Віктор Медведчук – дідусі. Правда, дідусем він буде зведеним, так як Богдан – син Оксани від першого шлюбу.

Сама Катерина, як пишуть джерела, блогерша і модель. Вона досить часто публікує фотографії з фотосесій в Інстаграм, і ділиться новинами.

Однак про сімейне життя розповідає поки що небагато. Можливо, це вимога зіркових свекрухи і свекра – не виставляти напоказ внутрішні справи вдома Медведчука, так як він є відомим українським і російським політиком.

До слова, крім сина Богдана, у Оксани і Віктора ще є дочка Дарина, якій зараз 16 років.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.