Монатік, Ласточкин і Дорофєєва замість Чапкіса, Ями і Кухар: в фіналі “Танців з зірками ” будуть нові судді

Уже цієї неділі, 29 листопада, українці спостерігатимуть за легендарним подією - фіналом шоу "Танці з зірками ".

Довгих 2,5 місяця з дня в день пари тренувалися, вчилися, долали перешкоди, робили нові рекорди для себе, отримували травми, але не здавалися і йшли вперед.

Тепер залишилося три зіркових пари – це Надія Мейхер, Санта Дімопулос і Юлія Саніна

У півфіналі їх повинно було залишитися дві, проте за рішенням суддів і глядачів, в останній прямий ефір всі троє лідерів підуть на рівних умовах.

Однак будуть зміни серед журі. Тепер суддя-джокер буде не один, а цілих три. І протягом шоу вони будуть змінюватися. Цими суддями стануть Надя Дорофєєва, Дмитро Монатік і Ігор Ласточкин.

Про це пише прес-служба шоу “Танці з зірками ” в своєму Інстаграм-акаунті. Більш того, повідомляється, що буде спеціальний виступ Дорофеєвої, з її новим хітом на пісню “GORIT “.

Якщо ви хочете підтримати своїх фаворитів, не забудьте відправляти за них СМС і дзвонити з тих пір, як Юрій Горбунов та Тіна Кароль відкриють лінії для голосування. Це зазвичай відбувається відразу після початку шоу о 21:00 на телеканалі 1 + 1.

Популярне

Схожі статті

Радісні миті життя: Оля Полякова та Маша Єфросиніна побачилися з доньками, які перебувають за кордоном

Багато хто заздрить батькам, які мали можливість відправити дітей за кордон. Але Оля Полякова та Маша Єфросиніна можуть розповісти, як сумують за нащадками. На щастя, змогли зустрітися.

Найніжніший торт на світі, він просто тане у роті! Рецепт дуже смачного пирога з сиром і ягодами

Магазинна випічка ніколи не зрівняється з домашньою. Спробуйте приготувати цей ніжний пиріг з сиром та ягодами і даний рецепт стане вашим улюбленим.

Коли в морозилці завалявся шматочок солоного сала, готую ніжну намазку. Таку хочеться їсти навіть без хліба

Бутерброди - це проста і швидка страва, підходить для всіх випадків життя. Сьогодні ми підготували рецепт намазки із солоного сала. Цей варіант підходить для будь-якого хліба і сподобається кожному.