Молода дружина Комарова Олександра Кучеренко пішла з іншим чоловіком на побачення на стадіон: Дмитро в люті

Телеведуча Олександра Кучеренко знімає програму "33за3 ", формат якої передбачає, що вона задає за три хвилини 33 питання своєму спікеру.

В якості запрошеного гостя часто виступають відомі особистості. Цього разу Олександра вирішила поцікавитися футболом, і приїхала на НСК Олімпійський. Правда фото того, з ким спілкувалася на цікаві теми, не показала. Його можна буде побачити на каналі ICTV в найближчому ранковому шоу.

У коментарях пожартували, що поки Дмитро Комаров в роз’їздах, його дружина ходить на побачення з іншими

Олександра на це ніяк не відреагувала. На фото вона у класичному брючному костюмі гірчичного кольору. Штани злегка розширюються донизу, а поверх одягнута оверсайз пальто в тон. Такий образ робить Олександру стильною і помітною, надає їй шарму і ніжності. Волосся укладені рівно, випрямлені, на обличчі нюдовий макіяж.

Варто також нагадати, що Комаров нещодавно випустив шоу, де він побував в найхолоднішому китайському регіоні. Там він спав при температурі -50 градусів, і топив буржуйку в юрті верблюжими кізяками.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.