Мер’єм Узерлі – Хюрем з серіалу “Чудовий вік” показала свої найкращі акторські образи – вона така різнопланова і талановита (фото)

Мер'єм зараз вагітна другою дитиною на останніх місяцях. У своєму Інстаграме вона тепер виставляє старі фото, а на зараз порадувала шанувальників цікавим колажем.

На зображенні Мер’єм красиво скомпонувала свої фотографії в різних ролях в кіно. Вийшло дуже вдало, а ми вирішили прокоментувати ці фільми, адже наші глядачі мали можливість бачити тільки деякі з них.

 ""

По центру вгорі – портрет самої актриси. Відразу під ним – її головна роль в новому фільмі 2020 року Kovan (Вулик).

вулик
вулик

У фільмі актриса грає дівчину Айше, яка змушена була з Німеччини повернутися в Туреччину, де вмирала її мама. Після похорону вона вирішила виконати останню волю мами – повернути до життя їх сімейну пасіку. Дівчина з ентузіазмом зайнялася бджільництвом, як раптом на пасіці з’явився величезний ведмідь …

Зліва – Мер’єм в ролі Марії у фільмі “Материнська рана” (2016), яка живе з чоловіком Герцоговині. І коли починається війна в Югославії, в їх будинок прийшли насильники. Чоловік іде в партизани і починає мстити чужинцям…

Материнська рана
Материнська рана

Праворуч – найвідоміша і улюблена у глядачів роль – Хюрем-султан в історичному серіалі “Чудовий вік”. Про б це навіть і говорити немає сенсу, але Мер’єм могла і не потрапити в султанський гарем, адже на роль була практично затверджена турецька актриса Ойкю Челік.

Ойкю Челік
Ойкю Челік

Тільки в останній момент режисер вибрав Мер’єм.

Внизу зліва – кадр з фільму Джінгез Реджано (2017). Це римейк однойменного фільму, знятого в 1954-му році. Це кримінальна драма про один злочинця, за яким ганяється комісар поліції. А по потім в його житті з’являється красуня Гезе, яку грає Мер’єм. Фільм переведений на російську мову.

Джінгез Реджано
Джінгез Реджано

Внизу праворуч – роль Мер’єм Узерлі в серіалі “Королева ночі” (2016). Типова мелодрама в 15 серій. Королева ночі – назва квітки, яке цвіте лише одну ніч, і за легендою її можуть побачити тільки везучі люди. Ось в таку ніч почнеться історія Селін і Картала…

Королева ночі (серіал, 2016)
Королева ночі (серіал, 2016)

Внизу по центру – фото з серіалу “Мафія не може правити світом” (2015). Це історії з життя однієї турецької сім’ї, глава якої – кримінальний авторитет.

Мафія не може правити світом
Мафія не може правити світом

Популярне

Схожі статті

Радісні миті життя: Оля Полякова та Маша Єфросиніна побачилися з доньками, які перебувають за кордоном

Багато хто заздрить батькам, які мали можливість відправити дітей за кордон. Але Оля Полякова та Маша Єфросиніна можуть розповісти, як сумують за нащадками. На щастя, змогли зустрітися.

Найніжніший торт на світі, він просто тане у роті! Рецепт дуже смачного пирога з сиром і ягодами

Магазинна випічка ніколи не зрівняється з домашньою. Спробуйте приготувати цей ніжний пиріг з сиром та ягодами і даний рецепт стане вашим улюбленим.

Коли в морозилці завалявся шматочок солоного сала, готую ніжну намазку. Таку хочеться їсти навіть без хліба

Бутерброди - це проста і швидка страва, підходить для всіх випадків життя. Сьогодні ми підготували рецепт намазки із солоного сала. Цей варіант підходить для будь-якого хліба і сподобається кожному.