Хто така співачка Камалія? Історія української Попелюшки Наталії Шмаренкової, у якої все є

Камалію можна описати не тільки як успішну співачку, а й справжню сучасну Попелюшку, яка знайшла і змогла утримати свого «принца». У чому секрет її слави і особистого щастя?

Свого принца дівчина зустріла вже будучи відбулася світською левицею. Жіночна блондинка під квітковим псевдонімом (справжнє ім’я – Наталія Шмаренкова) підкорила публіку своїми 4 октавами сопрано і модельною кар’єрою. Трохи пізніше про неї все заговорили як про дружину одного з найбагатших пакистанських бізнесменів.

Біографія

Народилася майбутня виконавиця в Забайкальському краї тодішнього СРСР, але за нинішнім громадянства вона українка і такою себе вважає. На даний момент Наталії 42 роки, і майже всі її дитинство складалося з переїздів: через три роки після народження дочки батьки переїхали в Угорщину, в школу її віддали у Львові, а музичну освіту дівчина отримала в столиці. Ще з підліткових років вона брала участь і, що найголовніше, перемагала на пісенних конкурсах України та СНД.

Наталія Шмаренкова в 16 років
Наталія Шмаренкова в 16 років

Після закінчення музучилища Наталю запросили виступати в Польщу, але надовго там випускниця не забарилася – вже в 1997 році вона випускає свій перший альбом «В стилі техно» і надходить в КНУКіМ на актора-режисера.

Навчання давалося їй легко завдяки вже отриманим знанням і досвіду, тому студентські роки виявилися плідними для кар’єри – вона випустила майже 50 пісень і готувалася зібрати їх в новий альбом. Помічником і продюсером на цьому шляху для співачки була її мама, Інна Петрівна. Вона ж придумала дочки псевдонім «Камалія».

Камалія на початку кар'єри
Камалія на початку кар’єри

Незважаючи на успіхи, які тільки примножувались, тодішні любовні справи у Наталії не складалися – чоловіки були ласі на її фігуру і успіхи, але не готові були підтримувати дівчину, ставитися до неї з належною повагою. Тому Камалія ігнорувала настирливих женихів, сподіваючись рано чи пізно зустріти справжнє кохання.

Камалія з мамою
Камалія з мамою

Заміжжя

У 25 років вона зустріла Мохаммада Захура, який сам вирішив познайомитися з миловидної дівчиною на одному зі світських заходів.

Знайомство склалося вдало – незважаючи на різницю в 22 роки, у мільярдера і співачки виявилося багато спільних тем і вони легко налагодили контакт. Після цього Захур запросив дівчину виступати на одному корпоративі свого підприємства, потім покликав до ресторану, а в кінці кінців – полетіти в Пакистан.

Камалія з Захуром на початку знайомства
Камалія з Захуром на початку знайомства

Камалія погодилася, так що вже через місяць вона гостювала у бізнесмена, поки він не зробив їй пропозицію – і тоді пара переїхала в Україну, адже заради коханої Захур вирішив зайнятися медійним бізнесом, щоб допомагати її кар’єрі. Весілля відбулося в середині літа 2003 року на батьківщині нареченого за місцевими звичаями, тільки дуже дорого оформленим.

Весільне вбрання Камалії
Весільне вбрання Камалії

З тих пір і так вдала кар’єра дівчини почала зростати все вище – вона випустила вже 6 студійних альбомів, більше 30 синглів і може дозволити собі займатися соціальними проектами у вільний час.

У 2008 році вона взяла участь в конкурсі «Місіс світу» – якраз для дружин багатих і щедрих – і перемогла на ньому.

Камалія - Місіс світу 2008
Камалія – Місіс світу 2008

Діти

У той же час подружжя задумалися про продовження роду – робота роботою, а «квітів життя» за гроші не купиш. Кілька спроб Камалії народити самостійно обривалися до народження малюка: не допомагало навіть стан чоловіка, готового лікувати дружину за будь-які гроші, і пара вже задумалася про сурогатне материнство. Але чергове ЕКО досить несподівано призвело до народження двох заповітних дочок – Арабелли і Мірабелли, сестричок-близняток.

Виписка з пологового будинку
Виписка з пологового будинку
Мірабелла зліва, Арабелла справа
Мірабелла зліва, Арабелла справа

Камалія зараз

У 2017 році Камалія з Дмитром Жуком взяла участь в шоу «Танці з зірками».

Камалія на «Танцях із зірками»
Камалія на «Танцях із зірками»

Співачка регулярно випускає нові пісні та кліпи. Останній (презентація 27.11.2020) – кліп «Кава».

Зараз сім’я живе у величезному особняку в самому центрі Києва – одне лише облаштування зайняло кілька років, а елементи декору стоять тисячі доларів. Всю розкіш будинку складно передати короткими відео, які співачка виставляє в Інстаграм, але навіть так багатство дивує. Тим часом доньки вже пішли в школу – Камалія присвячує їм дуже багато часу, розвиваючи таланти юних принцес.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.