Наречена Винника в шкіряних міні шортах поманила пальцем: все чекає свого Олежика

Про Таїсії Сватко, більш відомої як Таюне, до сих пір зберігається загадка - хто вона Олегу Виннику ?! Просто бек-вокалістка, улюблена або все-таки дружина. Обоє оберігають правду як військову таємницю.

Повелитель вовчих Олег Винник і Таюне разом можна побачити на сцені, за лаштунками і на репетиціях, а поза роботою ведуть Паралельно життя. Або ж дуже добре шифруються! Але навряд чи б від теперішніх папараці довго вдавалося приховати спільне проживання, навіть натяку на яке немає.

Залишається прихильницям сподіватися, що Винник – вільний чоловік, а значить, і потенційний жених, що дає шанси для кожної.

 ""

А Таюне щось засумувала – опублікувала чорно-білі фото, вся одягнена в чорне, такий собі дуже стильний і трохи брутальний тотал-блек.  ""

Чорні шкіряні міні-шорти, куртка-косуха, чорні колготки і футболка, лакові черевики – все підібрано ідеально для рокерского стилю.

 "Таюне "

До цього – недбало укладене, злегка завите довге волосся і мінімум макіяжу – тільки очі трохи виділені. А найголовніше – це пронизливий погляд!

 "Таюне "

Там читається і смуток, і очікування, і надії. Тільки ось на що? Можливо, це пов’язано з новою творчою роботою співачки. А може просто настрій такий – чорно-білий …

 ""

Популярне

Схожі статті

Куди поділась улюблениця Оксани Байрак та акторка в минулому Анастасія Зюркалова: тепер офіціантка у Канаді

Як відомо, доля — мінлива леді, що грає людиною завжди. Ось і улюбленицю режисерки жіночих серіалів Оксани Байрак Анастасію Зюркалову вона не оминула своїми "американськими гірками".

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.