Зірки «Квартал 95» Євген Кошовий і Олександр Пікалов жахнули новою зовнішністю: «Обличчя в екран скоро не помістяться»

Нове фото коміків зі студії «Квартал 95» Євгена Кошового та Олександра Пікалова здивувало публіку. За останні роки вони змінилися до невпізнання.

На офіційній сторінці «Кварталу 95» в Інстаграм з’явилося свіже фото коміків Євгена Кошового та Олександра Пікалова. На знімку актори щосили сміються ймовірно над якимось жартом. Чоловіки на фото виглядають дуже стильно. Євген одягнений в молодіжний світшоти з яскравим принтом, а Пікалов – в рвані джинси і чорну футболку.

Важко не помітити, що за останній час Кошовий і Пікалов набрали парочку зайвих кілограмів. На це найбільше звернули увагу користувачі Мережі і залишили не найприємніші коментарі під публікацією. «Особи в екран скоро не увійдуть», «Кілограм по двадцять скинути? Слабо, пацани? »,« Так, рознесло вас хлопці .. »,« Хлопці ви розжиріли один Вовка у вас працює як і раніше »,« Чим вас годують?))) Шо у вас такі підборіддя? », – відреагували на знімок фоловерів.

 ""

Скріншот коментарів під фото коміків
Скріншот коментарів під фото коміків

Нагадаємо, нещодавно Євген Кошовий дав інтерв’ю для програми «33 на 3» на телеканалі ICTV і в ексклюзивному інтерв’ю розповів про взаємини з колишнім колегою і нинішнім президентом України Володимиром Зеленським. Кошовий заявив, що не візьме Зеленського після президентства назад в студію «Квартал 95». При цьому «Лисий з Кварталу» вважає, що сам Зеленський не попроситься повернутися, адже у нього є багато своїх справ.

Популярне

Схожі статті

Куди поділась улюблениця Оксани Байрак та акторка в минулому Анастасія Зюркалова: тепер офіціантка у Канаді

Як відомо, доля — мінлива леді, що грає людиною завжди. Ось і улюбленицю режисерки жіночих серіалів Оксани Байрак Анастасію Зюркалову вона не оминула своїми "американськими гірками".

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.