Їжа знаменитостей: Максим Галкін і Алла Пугачова показали, що є у них в холодильнику

Що ж зберігається в холодильнику зоряної пари - читайте далі.

В одному зі своїх відео в Instagram, Максим Галкін показав, як виглядає їх з Аллою Пугачовою холодильник після новорічних свят.

На подив, в ньому немає ніяких крутих делікатесів, червоної ікри, лобстерів, або чогось подібного. Як і у багатьох з нас, в холодильнику примадонни можна знайти яйця, молочко, згущене молоко і різні соуси. А ще котлети і огірочки, якими і поласував на відео Максим Галкін, зізнаючись, що не може зупинитися їсти після свят.

З приводу харчування варто відзначити, що Алла Борисівна дотримується дієти, яку сама придумала і назвала “СССР “. З абревіатури стає зрозуміло, що не їсть артистка: солодке, солоне і здобу. А р – значить розвантажувальний день, який робить Пугачова, якщо дозволить собі щось смачне і калорійне на свята.

Максим Галкін і Алла Пугачова
Максим Галкін і Алла Пугачова

Також нагадаємо, що недавно Максим Галкін опублікував миле сімейне відео, на якому Алла Борисівна робить масаж своєму синові Гаррі.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.