Як Лобода буде виглядати в 83 роки? Так, як і її бабуся – з’явилося тепле фото родичок співачки

Популярна співачка Світлана Лобода часто приховує подробиці своїх сімейних відносин, але її мама Наталя веде свій Інстаграм-блог, і іноді розповідає більше.

Зараз мамі Свєти Лободи 63 роки. Але незважаючи на свій вік, вона виглядає струнко і молодо, не відстає від життя і слухає пісні своєї дочки. А ще у неї є свій Інстаграм-блог, який читають близько п’яти тисяч чоловік. Там вона публікує і знімки дочки, і знімки матері.

Днями Наталія Лобода показала, як виглядає її мати – бабуся співачки Лободи

Наталія привітала свою маму з 83-м днем народження, і показала як вона зараз виглядає без фільтрів і макіяжу.

“Сьогодні день народження найдорожчої людини нашої великої родини – бабусі Маші (Комаренко Марії Василівни). Їй сьогодні -83. І не важливо, що стільки років, вона у нас молодець! Ми всі люблячи називаємо її ” Наша Швидка допомога ” , – пише мама Світлани Лободи.

У коментарях прихильники відзначили, що всі покоління сімейства по жіночій лінії дуже схожі між собою. Особливо видно з фотографій Світлани Лободи ще до того часу, як вона зробила пластику – вилита мама.

А ось сама артистка в своєму Інстаграм не згадала про те, що у її бабусі сьогодні день народження. Лише напередодні привітала всіх жінок з днем матері, опублікувавши фото своїх дочок.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.