Вагітна Мер’єм Узерлі натякнула на продовження «Величного століття»: Хюррем Султан повертається

Вагітна зірка серіалу «Величне століття» Мер'єм Узерлі натякнула на його продовження через кілька років після завершення.

Героїня нашої сьогоднішньої статті виконала в історичній драмі роль Хюррем Султан, яка і зробила її по-справжньому відомою.

Непокірна Роксолана завоювала серця глядачів з усього світу практично відразу, тому зараз саме Мер’єм в своєму серіальному образі є еталоном жіночої краси.

Мер'єм Узерлі в ролі Хюррем Султан
Розкішна Хюррем Султан

Зараз актрисі 37, вона виховує шестирічну дочку Лару від минулих відносин і готується до появи другого малюка, імовірно в січні 2021-го. Його батько — американський підприємець, який зробив Мер’єм Узерлі пропозицію руки і серця. Імені обранця знаменитість не розкриває, живе пара в Берліні.

Мерьем Узерли с дочкой Ларой
Мер’єм Узерлі з донькою Ларою

Днями вона влаштувала серед шанувальників великий переполох, опублікувавши у себе в Instagram фотоколаж з собою в різних образах, включаючи і Хюррем Султан. Треба сказати, що ажіотаж викликала не сама публікація, а підпис до неї:

«Далі буде. З нетерпінням чекаю» (To be continued. Looking forward), — написала зірка.

Підписники відразу припустили, що Мер’єм таким чином натякає на майбутнє продовження серіалу про кохання султана Сулеймана і його наложниці Роксолани. Втім, не виключено, що Мер’єм Узерлі просто показала фанатам, що в її кар’єрі будуть ролі не гірше тих, що зображені на колажі.

Мерьем Узерли
Мер’єм Узерлі

До речі, у 2013-му героїня статті кинула зйомки «Величного століття» і поїхала додому до Німеччини. Тоді до закінчення третього сезону залишалося дозняти всього кілька серій. Причиною такого рішення актриси стала сильна фізична і психологічна перевтома.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.