Дорофєєва з першою сольною піснею догодила в скандал: відвертий плагіат і спів під Фонограма

Варто було надпопулярному дуету «Время и Стекло» розлучитися, як обидва виконавці почали свої сольні кар'єри - першої нову пісню презентувала Надя Дорофєєва. Тільки ось замість захоплення на дівчину звідусіль посипалися звинувачення і критика. Що пішло не так?

Співачка вирішила вперше виконати свій сингл в фіналі шоу «Танці з зірками», і за підсумком програми пісня Дорофеєвої виявилася більш обговорюваною, ніж самі переможці. На жаль, така популярність зовсім не обіцяє нічого хорошого Наді. По-перше, уважні професіонали і критики відзначили, що дівчина явно виступала під фонограму.

 ""

По-друге, мелодія пісні зовсім не оригінальна, а більше схожа на кавер однієї з пісень групи «Little Boots» під назвою «Mathematics».

 

Решта претензії були вже до образу самої співачки – занадто відвертий і «фатальний», що ніяк не в’яжеться з попереднім молодіжним амплуа Дорофеєвої. Невідомо, вона вирішила чи так оновити свій імідж самостійно або їй порадив продюсер Потап, але глядачам не сподобалося. Ситуацію скрашують тільки захоплені коментарі від колишніх фанатів, що раді будь-яких новин від Наді.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.