15 запаморочливих нарядів Тіни Кароль на “Танцях з зірками”, які змусили Дана Балана приїхати в Україну

7 сезон (4-й після 10-річної перерви) "Танців з зірками" 2020 року вже став історією і можна починати підбивати підсумки. Були і скандали (про них окремо), були і благородні пориви. І було багато жіночої краси, яку захочеться ще не раз згадати. А почнемо з головної ведучої - Тіни Кароль.

Тіна не тільки обдарована співачка, але і чудова ведуча – вміє і інформацію красиво подати, і вдало імпровізувати, і пожартувати вчасно. А вже як виглядає – око не відвести. Ось вибірках всіх розкішних образів Тіни Кароль на “Танцях з зірками 2020”.

Перший випуск

На прем’єру “Танців з зірками 2020” Тіна Кароль вибрала вечірнє плаття білого кольору від улюбленого бренду David Koma. Верх – бюстгалтер на тонких бретелях, них – пайеточная пряма спідниця з розрізом.

Тіна Кароль і Юрій Горбунов на першому випуску
Тіна Кароль і Юрій Горбунов на першому випуску

 ""

Другий випуск

На другий ефір Тіна вибрала чудове вечірнє плаття від дизайнера FROLOV. Верх – щільний корсет з відкритими плічками і спинкою, бретелі спущені, декор ручної роботи – розшивання сріблястими паєтками. Пишна спідниця зі шлейфом виконана і дорогого атлас-прокату.

Провідні на другому Вируського "Танців з зірками"
Провідні на другому эфірі “Танців з зірками”

 ""

Третій випуск

Тіна вибрала чорне плаття по фігурі, зі сміливим разрізом, спереду розшите стразами, з відвертим декольте. Дизайнер Давид Кома.

Образ Тіни Кароль в третьому випуску
Образ Тіни Кароль в третьому випуску

Четвертий випуск

Образ на 4-му ефірі був обраний в стилі початку 2000-х. Довге “гладке” плаття з шовку в кольорі соковитою весняної м’ятної зелені від David Koma. Спинка відкрита, а високий виріз дозволив Тіні періодично дуже спокусливо відставляти ніжку в сторону.

Тіна Кароль в 4-му випуску
Тіна Кароль в 4-му випуску

П’ятий випуск

Ведуча продемонструвала розкішний look в плаття від українського бренду FROLOV. Ціна такого наряду – понад 2500 євро.

Тіна в плаття від українського бренду
Тіна в плаття від українського бренду

Шостий випуск

Тут Тіна буквально блищала в лимонному шовковій сукні від молодого київського дизайнера olyamak. Асиметричний верх і легка спідниця з розрізом дозволили максимально вдало продемонструвати фігуру ведучої.

 "" ""

А так Тіна готувалася до ефіру

Сьомий випуск

Аутфіт Тіна на сьомому ефірі – тотал блек від David Koma, вартість наряду 1670 доларів. Розкішне плаття, все розшитій чорними паєтками, з асиметричним верхом і високим розрізом на прямий спідниці з ассиметричним шлейфом.

 ""

Восьмий ефір

Тіна Кароль блищала на паркеті в плаття від французького модельєра Олександра Вотье. Образ total red був виконаний з пайеточной тканини, довгі рукава, асиметричні драпперіі спереду. І, звичайно ж, високий розріз.

 ""

Дев’ятий випуск

Тіна вразила всіх відвертим чином – фантастичне біле плаття від улюбленого модельєра David Koma – з високим розрізом, напівпрозорим корсетом і зухвалим декольте.

 ""

Десятий випуск

Припав якраз на Хеллоуїн і, звичайно, образи у провідний, суддів і конкурсантів були відповідні. Тіна вибрала Чорне спокусливе плаття з розрізом, чорні панчохи-сіточку, прикрашені майже 15000 камінчиками Swarovski, туфлі на неймовірній шпильці Kachorovska. Доповнювали образ спокусливої бабусі зморшки на обличчі і сиве волосся.

Тіна Кароль в 10 випуску
Тіна Кароль в 10 випуску

11 ефір

На паркеті поп-діва з’явилася в елегантному облягаючій чорній сукні з відкритими плечима і глибоким декольте, доповнення – рукава-волани і декор з каменів. Дизайнер Давид Кома (David Koma).

Тіна Кароль в 11 ефірі
Тіна Кароль в 11 ефірі

12 ефір

Для 12 прямого ефіру проекту “Танці з зірками” виконавиця обрала сукню з пікантним розрізом, асиметричними дизайном і спокусливим декольте. Дизайн – відомий бренд Mônot.

Тіна Кароль в 12 випуску
Тіна Кароль в 12 випуску

13 ефір. Півфінал

У півфіналі Тіна більше вразила не своїм майже прозорим нарядом, скільки красивим танцем з Дмитром Жуком і Юлією Санін.

 ""

Правда, наряд теж вражаючий – облягає боді з міні-шортиками і прозора повітряна спідниця.

 ""

Випуск 14. Фінал

За вечір ведуча встигла поміняти два наряди: чорну вечірню сукню відомого бренду Mônot. До нього вона підібрала дуже високі рукавички з тонкої шкіри на ґудзиках.

Тіна Кароль в фіналі
Тіна Кароль в фіналі

І приголомшливе біле вечірнє вбрання від свого улюбленого британського дизайнера David Koma.

Тіна Кароль в ексклюзивному вбранні від Давида Кома
Тіна Кароль в ексклюзивному вбранні від Давида Кома

 

 

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.