Євген Кошовий чесно розповів, скільки грошей дає своїй дружині: «Витратиш — будеш жерти шапку»

Відомий український комік і телеведучий Євген Кошовий чесно розповів, як вони з дружиною розподіляють сімейний бюджет і скільки грошей він віддає дружині.

Днями герой нашої сьогоднішньої статті взяв участь в YouTube-шоу «Ж F*CKTOR» від радіо Люкс ФМ. У новому випуску ведучі Слава Дьомін та Женя Фешак вирішили підняти тему фінансів в сім’ї.

Кварталівець підкреслив, що ніяких грошових лімітів для домочадців він не ставить, а всі зароблені гроші віддає на розпорядження Ксенії.

«У мене в родині немає такого, що я даю якусь енну суму грошей дружині і якщо вона її витратила — нехай живе місяць без грошей», — заявив Євген.

Евгений Кошевой в YouTube-шоу «Ж F*CKTOR»
Євген Кошовий в YouTube-шоу «Ж F*CKTOR»

Він вважає, що це — не по-чоловічому. Крім того, ніякої загальної сімейної казни у них немає, а якщо дружині щось потрібно, то проблем з цим немає, оскільки у неї є своя кредитна карта. При потребі в кінці місяця Кошовий просто поповнює її та закриває всі витрати:

«Безумовно нема такого: “На, я тобі поклав тисячу гривень і якщо ти витратила її — до кінця місяця жери шапку”», — висловився гуморист.

Евгений Кошевой с женой и детьми
Євген Кошовий з дружиною і дітьми

Також його обурює, коли чоловік бере гроші у своєї жінки. На його думку, те, що заробляє чоловік — це загальний бюджет, а то, що отримує дружина — це її особисті кошти.

«Я ніколи в житті не попрошу у неї грошей. Нема такого поняття, що жінка повинна забезпечувати чоловіка. Він що, альфонс?», — підсумував Євген.

Євген Кошовий так поправився, що його не впізнає рідна мати
Євген Кошовий

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.