Нещасна дитина з вимученою посмішкою: Алла-Вікторія Кіркорова викликала жалість в Мережі в свій день народження

Дочка Філіпа Кіркорова народилася 26 листопада, але чомусь святкують її день народження 1 грудня, називаючи це традицією. Як завжди, тато влаштував галасливе і дороге свято.

Аллі-Вікторії виповнилося 9 років. Незважаючи на карантин, гостей запрошено дуже багато, більшість з дітьми. Жодної маски помічено не було.

Філіп в своєму Інстаграме поділився цілим рядо фото, як топові знаменитості і ВІП-гості вітають маленьку іменинницю і даруючи їй сумки з цінними (в прямому сенсі слова) подарунки.

 ""

Як нахвалився сам батько, дівчинка (9 років, нагадаємо), отримала в подарунок золотий айфон, браслет ціною в мільйон рублів, справжній позолочений трон, тонни дорогущої косметики, купу речей від найкрутіших дизайнерів.

 ""

Але передплатники звернули увагу на один момент – на обличчі дівчинки не було ні натяку на щастя.

 ""

Тільки вимучена посмішка іноді прослизала. Її заставляли фотографуватися з якимись дядьками.

 ""

При цьому дорослі демонстрували нескінченний захват від того, що відбувається. А на обличчі іменинниці – одне розчарування.

 ""

У неї і так є все, що тільки можна побажати. І ще один найкрутіший айфон, як і трон – їй зовсім не потрібні.

 ""

Що примітно, на святі не було нікого зі шкільних друзів Алли Вікторії – тато заборонив кликати.

 ""

Навіть іменинний торт за сотні тисяч рублів був не в радість.  ""

Особливо показово видно, яка жива реакція дитини на те, що відбувається видно на вигляді, яким гостя Яна Рудковська поділилася в своєму Інстаграмі.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.