Віталіна Цимбалюк-Романовська розповіла, як жила з Джігарханяном «в однокімнатному сараї в жахливих умовах»

14 листопада цього року нас покинув великий артист Армен Джигарханян - старість і множинні проблеми зі здоров'ям не дозволили дожити до 86-того дня народження. Навколо смерті актора і режисера, на жаль, відразу ж почалися судові розборки, адже одружений він був кілька разів, і кожна з партнерок вимагала своєї частки.

І якщо Тетяна Власова, друга дружина і «головна любов» Армена Борисовича, залишалася з ним до кінця, спадок заслужила, то його інших жінок колеги артиста зараз зустрічають не найбільш радісним чином.

Скандальний поділ спадщини

Близький друг Джигарханяна розповів, що одна з колишніх дружин найбільше «приклалася» до якнайшвидшого його відходу з життя – зараз всі звинувачення йдуть в сторону Віталіни Цимбалюк-Романівської. Мовляв, саме вона навколо розлучення з Арменом Борисовичем влаштувала настільки величезний скандал, що і так слабке здоров’я не витримало – і з тих пір Джигарханян тільки повільно «згасав».

Віталіна Цимбалюк-Романовська і Армен Джигарханян
Віталіна Цимбалюк-Романовська і Армен Джигарханян

Сама Віталіна такі звинувачення спростовує – вже зараз до неї звернулися журналісти «Комсомольської правди» з проханням про невелике інтерв’ю, де їй поставили кілька запитань про їх сімейного життя, щастя, благополуччя – або їх відсутності. На подив медіа, Цимбалюк погодилася. І деякі деталі її розповіді дивують.

Наприклад, весь скепсис колег, мовляв, що вона була з Джигарханяном тільки через його статус, а зовсім не через любов, легко розбивається об тривалість відносин – пара була разом 15 років до офіційного весілля. Віталіна визнається, що на її думку неможливо так довго бути з людиною тільки через примарні надії колись збагатитися, та ще й в її віці – вони зустрілися, коли дівчині було всього 21 рік.

Та й артист, повністю присвячений творчості і своєму театру, на «широкі жести» був скупий. Вона чітко усвідомлювала, що в його житті відіграє роль не «головної зірки», навіть не музи, а просто приємної співмешканки – і погодилася на це добровільно, адже любила все-таки, а зовсім не чекала чогось у відповідь.

Будинок на Арбаті, в якому находтся квартира-сарай, в якій жив Джигарханян
Будинок на Арбаті, в якому находтся квартира-сарай Джигарханяна

Питання про махінації з майном збентежив Віталіну найсильніше – все-таки після їхнього розлучення квартира, куплена на гроші Джигарханяна, дісталася цілком і повністю їй. Такий збіг обставин вона пояснила наявністю у артиста власної квартири на Арбаті – тільки байдужий до розкоші артист зовсім не доглядав за нею, і вона була в дуже занедбаному стані. Цимбалюк боялася, що їх нова квартира теж швидко перетвориться в «сарай», як вона описала однокімнатне житло Джигарханяна, тому наполягла на оформленні документів на своє ім’я.

У будь-якому випадку, хто правий в цій історії, а хто ні – вже не розібратися, і рано чи пізно всіх розсудить доля. Головне, що пам’ять про Вірменію Борисовича жива в його дітях, в театрі, в усій Росії і СНД. А «тлінне матеріальне» означає не так вже й багато перед обличчям вічності.

Популярне

Схожі статті

Найпростіший варіант для всієї родини. За останній шматочок змагаються: ледачий пиріг із сиром на сковороді

Усі ми любимо випічку, без неї важко уявити гарний вечір. Але часом так ліньки розводити готування і тісто. Сьогодні ми підготували рецепт ледачого пирога з лаваша з сиром і ковбасою на сковороді.

Діти швидко зростають: Олена Тополя показала, як нині виглядає її найменша 3-річна донечка в оточенні братів

Двох старших синів Олена Тополя показує широкому загалу доволі часто, а от найменшу донечку Марійку намагається приховувати від прихильників. Усе ж на деяких фото можна роздивитися 3-річну дитину.

Народила свою копію: Анастасія Приходько показала старшу доньку, яку неможливо від неї відрізнити

Анастасія Приходько, відома українська співачка, має трьох дітей. Найстарша донька артистки виглядає її копією. Нещодавно зіркова мама показала нову світлину дівчини.