Улюбленицю Дана Балана Оксану Муху не впізнати: зелені дреди на голові, сині губи – що сталося?

Співачка Оксана Муха стала дуже популярною після участі в шоу "Голос країни ", де під керівництвом Дана Балана стала переможницею.

З того часу Оксана вельми успішно будує сольну кар’єру, до карантину збирала повні зали на виконання українських пісень.

Оксана Муха і Дан Балан
Оксана Муха і Дан Балан

Зараз співачка сконцентрувалася на створенні нового репертуару, знімає кліпи і розвиває свій мікроблог в Інстаграмі і Ютуб-канал.

Днями Оксана дала велике інтерв’ю львівському новинному сайту “ДівісьInfo” (кому цікаво – можете перейти по посиланню). У бесіді з журналісткою співачка розповіла про свою творчість, розумінні місії, політичних поглядах.

Оксана Муха на інтерв'ю
Оксана Муха на інтерв’ю

А також про свою нову роботу – кліпі “Не забувай мене”. Саме для нього Оксана змінила імідж.

Новий образ Оксани Мухи
Новий образ Оксани Мухи

Кліп знімали в осінніх Карпатах, він вийшов дуже атмосферним і незабутнім. У зйомках використані деякі кіношні спецефекти, які частіше використовують молодіжні виконавці. Тим більше цікаво дивитися і слухати Оксану, яка раніше відрізнялася певним консерватизмом.

Кадр з кліпу
Кадр з кліпу

Прем’єра кліпу відбулася 1 грудня, за два дні пісня набрала майже 50 тисяч переглядів.

Популярне

Схожі статті

“Яке ваше діло?”: “Лисий з Кварталу” Кошовий розповів, де зараз його доньки і чому одна з них їде з України

"Лисий з Кварталу" Євген Кошовий вперше за довгий час заговорив про доньок. Чоловік зізнався, що старша Варвара вже в цьому році планує виїхати з України.

Для тих, у кого немає часу возитись: тісто за хвилини, паска – волога і повітряна. Рецепт без клопоту

Якщо ви думаєте, що на випікання пасок має піти цілий день, то помиляєтеся. Можна впоратися всього за годину. Це якщо замісити тісто не на дріжджах, а на кисломолочному сирі.

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.