Хто цей зморщений сухарик поруч з Садальським? Шанувальники не впізнали Олену Степаненко після схуднення і черговий пластики

Після скандального розлучення з Євгеном Петросяна 67-річна Олена Степаненко посилено зайнялася собою. Результати, як говориться, у наявності.

Якщо порівняти минулі і теперішні фото артистки Олени Степаненко, розлучення їй явно пішло на користь – вона помолодшала, стала веселіше, виглядає чудово, завела свою передачу, яка користується великою популярністю.

Так Олена Степаненко виглядала при Петросяном
Так Олена Степаненко виглядала при Петросянові

Завдяки індивідуально розробленій дієті і занять в спортзалі (раніше у неї часу не було на це) Олені вдалося схуднути майже на 20 кг. І, звичайно, різні косметичні процедури – підтяжки, уколи краси і подібне.

Так Степаненко виглядає тепер
Так Степаненко виглядає тепер

Дивлячись здалеку цій жінці ніколи не даси 67 років. Подейкують, що у неї вже і чоловік з’явився, на 15 років молодше, артист з театру Петросяна (така витончена помста?).

Олена Степаненко
Олена Степаненко

Але останнім фото ввело шанувальників в замішання. Їм поділився в своєму мікроблозі на Інстаграм Стас Садальський. Вони зі Степаненко зустрілися в передачі Андрія Малахова “Ще не вечір “.

Фото Садальського і Степаненко
Фото Садальського і Степаненко

Жінку практично не впізнати. Вона схудла ще більше, зморщилася, а обличчя таке натягнуте, що навіть риси змінилися.

Шанувальники навіть запереживали, чи не хвора вона. Але Стас заспокоїв – з Оленою все добре, просто ракурс невдалий. І поділився текстом одного з монологів Степаненко.

😂Разлучилася з чоловіком. Звернулася в шлюбне агентство – мені підібрали кандидатуру. Прийшла на побачення, а це виявився мій колишній чоловік. Очі на мене витріщив, запитує:

– А що це ти в оголошенні написала, що у тебе немає дітей?

– Справа в тому, що, коли я оголошення писала, вони на кухні були.

– А чому ти написала, що твоє улюблене заняття – кулінарія?

– Я мала на увазі не готувати, а їсти. Ти сам що пишеш? “Шукаю красиву, талановиту, з квартирою, машиною, діамантами, а головне – вірну і безкорисливу”. Виникає питання, а ти-то їй навіщо?

Популярне

Схожі статті

Радісні миті життя: Оля Полякова та Маша Єфросиніна побачилися з доньками, які перебувають за кордоном

Багато хто заздрить батькам, які мали можливість відправити дітей за кордон. Але Оля Полякова та Маша Єфросиніна можуть розповісти, як сумують за нащадками. На щастя, змогли зустрітися.

Найніжніший торт на світі, він просто тане у роті! Рецепт дуже смачного пирога з сиром і ягодами

Магазинна випічка ніколи не зрівняється з домашньою. Спробуйте приготувати цей ніжний пиріг з сиром та ягодами і даний рецепт стане вашим улюбленим.

Коли в морозилці завалявся шматочок солоного сала, готую ніжну намазку. Таку хочеться їсти навіть без хліба

Бутерброди - це проста і швидка страва, підходить для всіх випадків життя. Сьогодні ми підготували рецепт намазки із солоного сала. Цей варіант підходить для будь-якого хліба і сподобається кожному.