Заворотнюк виходить заміж: поки мати хворіє, Заворотнюк-молодша вбралася в “весільну ” плаття, натякнувши на заміжжя

Вже більше року найвідоміша няня Росії Анастасія Заворотнюк знаходиться в комі, в яку її лікарі ввели за медичними показаннями.

Артисти, наближені до сім’ї Заворотнюк, дали клятву мовчання. Тому не поширюють абсолютно ніяку інформацію про стан знаменитої артистки, і навіть не готові поділитися тим, чи жива вона насправді.

Шанувальники раз у раз придивляються до соціальних мереж її старшої дочки Анни Заворотнюк, яка активно публікує в Instagram подробиці свого особистого життя

Незважаючи на те, що вона в соціальних мережах досить відкритий і товариська людина, Аня просить обходити стороною тему її матері. Так як це тема для неї дуже болюча, і вона не знає достеменно зможе Анастасія Заворотнюк одужати і повернутися до нормального життя.

Тиждень тому в день матері Анна Заворотнюк всю ж згадала свою маму Анастасії, і зазначила, що їй би хотілося, щоб мама швидше одужала і повернулася до нормального способу життя.

Проте, вже через кілька днів Заворотнюк похвалилася важливою подією свого життя – вона виклала фото у весільній сукні.

Шанувальники дивуються – хто ж міг стати обранцем Заворотнюк молодшої? Адже вона до цього не показувала свого залицяльника в соціальних мережах.

З огляду на те, що Заворотнюк довгий час жила в Сполучених Штатах Америки і нерідко їздила туди разом зі своєю мамою на лікування, шанувальники підозрюють то, її обранцем міг стати бізнесмен зі Штатів. Однак ніякого підтвердження цьому поки що немає.

В описі до фотографії Анна Заворотнюк, на жаль, не наважилася розкрити таємницю цієї важливої події, і всього лише попросила порадити їй почитати якісь цікаві книги.

Шанувальників дуже здивувало те, що настільки важливі події в своєму житті Заворотнюк молодша зазначає без своєї мами. А деякі припустили, що мама Анастасія вже прийшла в нормальний стан і повернулася до звичайного життя зі своєю сім’єю. Однак просто ще не набралася сил для того, щоб вийти на публіку.

Популярне

Схожі статті

Подала цю страву на стіл та здивувала всіх гостей: курячі стегенця, запечені з апельсинами. А пахне як!

Приготувати золотисті на ароматні курячі стегенця можна взявши стиглі апельсини та маринад на основі апельсинового соку. Мʼясо виходить ніжним, дуже смачним та просто тане у роті.

Без хімії! Як красиво пофарбувати яйця на Великдень натуральним барвником – “золоті” крашанки

Крашанки – обов'язковий атрибут Великодня, який готує кожна українська господиня перед святом. Як пофарбувати яйця без штучних барвників в домашніх умовах – читайте далі.

Схоже, пари перебувають на межі розлучення: частенько сваряться вдома Дорофєєва, Остапчук та Єфросиніна

Здається, що ці сімейні пари живуть у мирі та злагоді. Та, виявляється, в родинах Дорофєєвої, Остапчука та Єфросиніної час від часу не все так гладко. Невже невдовзі станеться розлучення?