71-річний Валерій Леонтьєв показав «зроблене» обличчя після ряду пластичних операцій: став схожий на Бабкіну

Популярному в 90-х артисту Валерію Леонтьєву вже 71 рік. Він як і раніше багато гастролює, веде активний спосіб життя і поки що не збирається на пенсію. Схоже, для того, щоб виглядати молодо співак здатний на багато що, в тому числі і на численні пластичні операції.

Нещодавно на своїй сторінці в Інстаграм російський співак Микола Басков опублікував свіже фото, зроблене на зйомках програми «Привіт, Андрій». На фото «Головний блондин» російської естради позує разом з Валерієм Леонтьєвим і ведучим програми Олександром Реввою. Найбільше уваги на фото приваблює саме Леонтьєв. Адже на знімку 71-річний співак виглядає ровесником своїх колег по цеху, які молодші за нього на 30 років.

Користувачі Мережі були приголомшені свіжим фото. Хтось захопився зовнішнім виглядом артиста, а хтось помітив, що після численних пластичних операцій Леонтьєв став схожий на жінку. «Чому Леонтьєв так схожий на Бабкіну», «Бабкіна буде в шоці, побачивши двійник», «Я спочатку подумала, що за жінка в середині», «Навіщо з Леонтьєва жінку виліпили», «Валерій молодше вас виглядає)) Круто», « Леонтьєв тут на жінку схожий поки не придивилася не зрозуміла, що це він », – прокоментували знімок фоловери.

 "" ""

Скріншот коментарів фоловерів під знімком Баскова
Скріншот коментарів фоловерів під знімком Баскова

Варто відзначити, що сам Валерій Леонтьєв не приховує свою пристрасть до пластичних операцій, а також від відзначає, що ретельно стежить за своїм зовнішнім виглядом і регулярно відвідує косметологів. За словами досвідченого пластичного хірурга, Леонтьєв колов ботокс в лоб, робив блефаропластику (пластична операція з видалення надлишків шкіри і жирової тканини з верхнього або нижнього століття або зміни розрізу очей). А за останні місяці артист ще й здорово схуд. Нещодавно в Мережі з’явилося фото, де він позує разом зі своєю шанувальницею в аеропорту.

Недавнє фото Леонтьєва з фанаткою

Неозброєним оком видно, що артист скинув з десяток кілограмів. Шанувальники артиста навіть трохи занепокоїлися, побачивши це фото. Багато хто припустив, що Леонтьєв міг так сильно схуднути через проблеми зі здоров’ям. Однак концертний директор співака прокоментував це фото і пояснив, що Валерій Якович здоровий, він регулярно займається спортом, правильно харчується і навіть відмовився від шкідливих звичок, що допомогло скинути йому зайві кілограми.

Популярне

Схожі статті

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.