«Настя Каменських вагітна!»: Офіційний коментар дружини Потапа

«Настя Каменських вагітна!» - мабуть, це сама регулярна новина в світі шоу-бізнесу останні півтора року.

Вагітна Настя Каменських від Потапа? Це питання не дає спокою шанувальникам співачки після звістки про зоряну весілля Насті і Потапа. Ну а артисти самі всіляко провокують і підігрівають думки і припущення про можливе поповнення в своєму сімействі. То публікують заяву, що мріють про спільну дитину. То розміщують в соцмережах спільне фото, на якому Настя здається вагітною, а потім виявляється, що вона просто тримає перед собою сумочку.

Счастливые и красивые: свадьба Насти и Потапа
Щасливі і красиві: весілля Насті і Потапа

Тільки чутками про вагітність Насті трохи стихнути, як її чоловік і продюсер Потап викладає в Мережу ролик з танцем своєї зоряної дружини, і підписує його наступними словами:

«Це моя дівчина, мати моєї дитини – майбутньої».

І знову всі впевнені у швидкому поповнення в родині Потапа і Насті.

Або раптом влітку 2020 року в Instagram фанів з’явилося фото оголеної Насті в профіль з округляється животиком на обкладинці одного з глянцевих журналів. І вже ніхто не сумнівався в тому, що Настя Каменських вагітна.

Из-за лишнего веса Настю Каменских часто подозревают в беременности
Через зайву вагу Настю Каменських часто підозрюють в вагітності

Але раптом в той же час сама Настя проводить на карантині для своїх шанувальників спортивні тренування онлайн і багаторазово демонструє свою струнку фігуру. І не залишається сумніву в тому, що вагітність Каменських на обкладинці глянцевого журналу – результат використання фотошопу.

З приводу нескінченних чуток про свою вагітність Настя Каменських офіційно заявила, що, якби була вагітна, то не змогла б довго зберігати це в секреті. Вагітність неможливо приховати. Але як скоро це станеться – вона і сама не знає.

Настя Каменських продовжує публікувати в соціальних мережах нові свої фотографії з Потапом і без, на яких виглядає на відмінно.

Фигура Насти Каменских в 2020 году
Фігура Насті Каменських в 2020 році

А шанувальники дуету дуже чекають первістка Потапа і Насті, і, мабуть, тому намагаються знайти на цих фото перші ознаки вагітності співачки. І запитують в коментарях до фото: «Вагітна?», Або коментують: «О-о-о, хтось поправився …» або «О, Настюха поправилася ….. часом не вагітна ..?». І не перестають ворожити: «Вагітна Настя Каменських чи ні?»

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.