Вже після своєї смерті Людмила Гурченко познайомила Ірину Білик з майбутнім чоловіком

Вже після своєї смерті Людмила Гурченко познайомила українську співачку Ірину Білик з її майбутнім офіційним чоловіком фотохудожником Асланом Ахмедовим.

Символ краси української естради дев’яностих років минулого століття і початку двотисячних, популярна співачка і композитор Ірина Білик, не зраджувала гласності відносини з батьком свого другого сина Асланом Ахмадовим. Про те, що вони одружилися в 2013 році, стало відомо тільки в 2016-му, вже після народження їх спільну дитину від сурогатної матері.

 ""

Аслан Ахмадов, 1973 року народження – перший офіційний чоловік Ірини Білик. Він народився і отримав спеціальність режисера в Баку. Аслан – російський стиліст, фотохудожник, продюсер, режисер, співак. Після закінчення Азербайджанської академії мистецтв молода людина переїхав до Москви і став працювати стилістом з відомими артистами і спортсменами, співпрацював з глянцевими журналами. Пізніше з двома співвітчизниками Ахмадов створив агентство Frech Art, яке спеціалізувалося на створенні для артистів стилю, фото і відео.

Великая Людмила Гурченко - муза мужа Ирины Билык
Велика Людмила Гурченко – муза чоловіка Ірини Білик

У своїх фотороботах Аслан створював незвичайні образи відомих персон. Він знаходив оригінальні ракурси для зйомок і відображав у фотопортретах внутрішній світ своїх героїв. Роботи фотохудожника практично завжди викликали інтерес і обговорювалися в засобах масової інформації. Кілька фотовиставок Аслана Ахмадова мали величезний успіх. Деякі фото були продані на аукціонах за величезні суми. Фотохудожник був дуже дружний з Людмилою Гурченко в останні роки її життя і багато знімав актрису для майбутнього фотоальбому.

Як розповідає сама Ірина Білик, на початку 2011 року вона переживала невелику творчу кризу. Якось увечері випадково в одній з телепередач співачка побачила незвичайні фотографії Людмили Гурченко. Передача була приурочена до 40-го дня з дня смерті Людмили Марківни. Співачку вразили створені на фото образи великої артистки і професіоналізм фотохудожника. Це були фотороботи Аслана Ахмадова. І хоч Білик вперше почула про Аслана, вона чомусь відразу вирішила, що саме він зможе їй допомогти.

Того ж вечора Ірина дізналася телефон Ахмадова і, незважаючи на дуже пізню годину, зателефонувала йому. Дві талановитих людини домовилися про зустріч, а при зустрічі – і про співпрацю. Співпраця переросла в любов, вони одружилися, а в 2015 році у пари народився син Табриз Аслан-огли. Ірина Білик і її чоловік Аслан Ахмадов впевнені, що познайомила їх саме Людмила Гурченко після своєї смерті.

Семейное фото Ирины Билык
Сімейне фото Ірини Білик

Ірина багато гастролює. Чоловік Ірини Білик працює в основному в Москві, часто буває в Америці, в Азербайджані. Так що вдома в Києві вони зустрічаються не дуже часто. Але такий гостьовий шлюб і Ірину, і її чоловіка Аслана влаштовує. Їм добре вдома разом, і вони щасливі, незалежно від того, як часто відбуваються їх зустрічі.

Популярне

Схожі статті

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.