Дмитро Шуров з Pianoбой розповів про свою дружину Ольгу: “Я вірний однолюб “

Дружині Pianoбой Дмитро Шурова дуже пощастило - її чоловіка практично неможливо спокусити. Подробиці в матеріалі.

Дмитро Шуров, творець і натхненник музичного колективу Pianoбой, зі своєю майбутньою дружиною Ольгою познайомився випадково.

Їх представив один одному в кафешці Юрій Хусточка, колега Дмитра по Океану Ельзи та їх спільний знайомий. У цю кафешку в центрі Києва Ольга забігла з роботи випити кави. Після першої скороминущої зустрічі молоді, вже знайомі люди, стали випадково перетинатися в різних місцях. Тут вже Дімі залишалося тільки попросити телефон і, зателефонувавши, домовитися про зустріч. Що він і зробив. А зустрівшись і промовивши дві години, обидва зрозуміли, що розлучатися їм вже не хочеться.

Семья Дмитрия Шурова, супруга Ольга и сын Лев
Сім’я Дмитра Шурова, дружина Ольга і син Лев

Дмитро і Ольга одружилися в 2002 році. А їхній син Лев, який зовні копія тата, народився в 2003 році.

Дружина Pianoбой Ольга Володимирівна Тараканівський поміняла своє прізвище на Діми. Таким чином, в найближчому оточенні Дмитра виявилося дві Ольги. Адже сестра Дмитра, музикант і вокаліст групи Pianoбой, теж Ольга Шурова. Тільки по батькові вона, як і Дмитро, Ігорівна.

Ольга Тараканівський родом з провінційного донецького містечка Шахтарськ. Вона народилася в 1976 році, за освітою культуролог. Спеціальність отримала в Донецькому національному університеті в 2000 році. Ще в студентські роки Ольга підробляла журналістом в різних виданнях, а після отримання диплома її запросили на роботу в Москву. Ольга пропрацювала рік в редакції інформаційного видання про зірок шоу-бізнесу «Експрес-газета».

Pianoбой c женой
Pianoбой c дружиною

Цей рік був найважчим в її житті, так як, за її словами, робота займала абсолютно весь її час. А потім їй запропонували посаду головного редактора української філії газети, і Ольга переїхала до Києва. До 2015 року вона поєднувала редакторство зі своїми обов’язками стиліста і менеджера зі зв’язків з громадськістю в колективі Pianoбой. Хоча все, що стосується Pianoбой, Ольга називає не роботою, а їх з Дімою спільною справою і способом життя. З 2015 року Ольга повністю присвятила свою діяльність музичного колективу чоловіка і стала його PR-директором. В одному з інтерв’ю дружина рок-музиканта сказала, що свою місію вона бачить в тому, щоб створювати умови для творчості свого чоловіка.

Лев Шуров, син Дмитра і Ольги, теж живе в світі музики. Він навчався в музичній школі тільки по класу фортепіано, але вміє грати на багатьох інструментах. Підліток навчився грати на них самостійно. Ще Лева з дитинства захоплюється хіп-хопом. І, звичайно, він залучений в атмосферу Pianoбой і вже з десяти років з’являється з татом на сцені. Під ніком «Злий Ботан» син Дмитра вже викладає свої музичні відео в YouTube.

У Ольги та Дмитра непрості відносини. Але вони чесні один з одним, їм добре і цікаво разом. А ще Дмитро зізнався, що він однолюб. І додав, що його практично неможливо спокусити тому, що він вірний однолюб.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.