Скандальна Волочкова випнула до непристойності глибоке декольте: їй уже не соромно

Анастасію Волочкову, без перебільшення, можна назвати найскандальнішої балериною Росії і сусідніх країн.

За кількістю зіркових скандалів і колотнеч, в які потрапляла Анастасія, вона безумовний лідер. Нещодавно Анастасія була на Мальдівах практично 2 місяці, цей час вона там відпочивала і кожен день показувала шанувальникам свої натхненні фотографії на тлі океану і неба.

Анастасія Волочкова не перестає радувати своїх шанувальників і навіть хейтерів новими фотографіями

Сьогодні вона показала як відвідала модний бутик вечірніх нарядів. Анастасія виклала добірку з декількох фотографій в вечірніх сукнях, і розповіла про свій похід в бутик.

Шанувальники помітили, що в результаті тривалої відпустки на Мальдівах Анастасія Волочкова трохи поправилася, і її і без того ледь помітна талія пропала зовсім.

Фанати вірять, що скоро вона відновиться і повернеться в більш-менш нормальну форму для балету.

Відзначимо, що форма Анастасії Волочкової завжди викликало особливе питання. Наприклад, колись її попросили піти з Великого Театру саме тому, що вона була висока і широкоплеча, і тому їй було важко знайти партнера.

З такими утисками Анастасія Волочкова стикається практично все своє життя – навіть її залицяльники, такі як Микита Джигурда і Микола Басков, значно поступалися в “габаритах ” епатажної балерини.

Варто додати, що Анастасія Волочкова останнім часом практично не привертає до себе увагу ексцентричними витівками, що дуже дивно. Адже з тих пір, як почався карантин, у неї стало менше роботи, Настя практично кожен день була замішана в якихось скандалах і з’являлася в новинних заголовках ЗМІ.

Деякі шанувальники в коментарях стверджують, що зараз у Анастасії просто закінчилося фантазія на якісь витівки, або вона боїться знову загриміти до суду.

Судова справа цієї весни було пов’язано з тим, що Анастасія без дозволу і пропуску вирушила в закритий селище на півночі Росії. Після цього її забрала поліція і були тривалі судові розгляди. Балерині “вліпили ” штраф.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.