Сама собі свято: Тіна Кароль на блюді “подала” розкішні туфлі власного дизайну (відео)

Тіна Кароль не тільки дуже популярна співачка, але і щаслива бізнесвумен. Вона активно розвиває і просуває торгову марку свого імені.

В арсеналі бренду TinaKarol вже є однойменні духи, колекція молодіжного одягу і стильних хусток, разом з Укрзолото співачка випустила стала дизайнером ювелірних прикрас.

Духи Тіна Кароль
Парфуми Тіна Кароль

А зараз артистка представила новинку – взуття власного дизайну, яку вона створила спільно з українським брендом @kachorovska_atelier. Для презентації був обраний дуже оригінальний підхід: перед Тіною стоїть блюдо с кришкою для подачі вишуканих дорогих страв. Вона піднімає кришку і звідти виривається пара, але коли він розвіюється, ми бачимо не блюдо, а чудову туфельку вишневого кольору.

Тіна Кароль рекламує взуття власного дизайну
Тіна Кароль рекламує взуття власного дизайну

Блюдо крутиться, що дозволяє нам розглянути взуття докладніше, а в тому час співачка ще додає “перчинки” до експонату. Виглядає все дуже оригінально і креативно. І, звичайно, коронний сміх Тіни на завершення – просто шедевр!

У супроводі Тіна написала, як створювалася нова колекція, описала особливості дизайну, конструкції і матеріалів туфельок і вказала, що до них в комплект йде модна мікросумочка, як прикраса на яку використано кристал Swarovski особливої прозорості і мерехтіння.

Колекція з 7 грудня вже надійшла в продаж у всіх фірмових бутиках @kachorovska_atelier.

Популярне

Схожі статті

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.