Росія на вухах від радості, що передачу Олени Малишевої “Жити здорово!” нарешті закривають

Майже легендарна програма Олени Малишевої під назвою «Жити здорово!» виходить на Першому каналі вже ціле десятиліття - перший випуск відбувся в 2010 році.

У 2020 вся команда святкувала важливий ювілей – 10-річчя.

Слідом за цим кордоном серед колег поповзли чутки про закриття програми, адже навіть якщо вважати медицину невичерпною темою, формат і багато поради злегка застаріли. Зараз за випусками «Жити здорово!» ретельно стежать тільки 2 типу глядачів: довірливі пенсіонери, свято вірять кожному слову екранного доктора, і любителі «чаду і трешу», адже все-таки багато епізодів шоу досить комічні.

Шоу Олени Малишевої
Шоу Олени Малишевої

Про все ляпи і абсолютно безглузді поради Малишевої типу «якими місцями можна пукає» ви можете прочитати за посиланням .

І обидві ці групи глядачів мають досить більш сучасних програм для вибору – навіть бабусі вже освоюють Youtube і смартфони, де можуть читати статті про радикуліті в будь-який час доби. А тримати програму заради задоволення і знущань блогерів і молоді об’єктивно невигідно.

Тим більше, що образ ведучої Олени Малишевої вже сприймається з величезним скептицизмом, а її авторитет і компетентність оскаржуються через суперечливої інформації в рамках випусків.

Кадр з передачі
Кадр з передачі

Невже «Жити здорово!» правда вичерпала себе і незабаром буде закрита?

Насправді, навіть працюють фахівці і лікарі-вчені багато в чому підтверджують факти Малишевої з телеекранів – мовляв, каже вона все правильно, так що заборонити програму як «шкідливу» точно не вийде. Варто хіба що переглянути подачу і підійти до неї серйозніше, чи що.

Нехай за прикладі співаючих органів і говорять хвороб багато ситуацій виглядають правда наочно, а сміх продовжує життя, у багатьох глядачів через таку несерйозності може з’явитися безтурботне ставлення до здоров’я. А благополуччя в цій сфері все-таки недоречно змішувати з гумором.

Мати базове розуміння медицини вкрай корисно, і цю функцію «Жити здорово!» виконує краще конкурентів. А у тих, кого бентежать своєрідні пояснення, прокидається інтерес знайти правду самому і вивчити питання ще глибше.

Так що поки професіонали на стороні теле-доктора, Олена Малишева далі буде просвіщати населення в рамках програми. Хоча керівництво телеканалу вже шукає інших, більш адекватних ведучих. З чуток, це будуть чоловік і жінка. Хтось із них лікар, а хтось – популярна медійна персона, що буде виступати недоверчевим глядачем.

Можна тільки сказати – поживемо-побачимо.

Головна ведуча програми на питання про закриття тільки посміхнулася – воно явно поки не загрожує її телешоу, все в порядку. Так що і критикам, і вірним глядачам буде за чим спостерігати далі – вона обіцяє, що попереду у «Жити здорово!» ще досить цікавих і важливих тем.

Почитайте, як Олена Малишева з «розумною поганулі, яку хлопці обходили десятою дорогою» перетворилася в доларову мільйонерку і отримала громадянство США – тільки на одній телепередачі – посилання тут .

Популярне

Схожі статті

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.