Анастасія Волочкова або Катерина Кухар: порівняння російської та української балерин

Скандально відома Анастасія Волочкова вважає себе «балериною всієї Русі», а сувора Катерина Кухар називає себе «чорним лебедем», хоча лебедя вона ніколи і не танцювала.

Волочкова мріяла стати зіркою балету з самого дитинства, любов до цього виду мистецтва їй прищепила мама Тамара Володимирівна. В якійсь мірі Настя втілила невиконану мрію матері, адже жінка і сама хотіла бути балериною.

Свій творчий шлях королева шпагатів, як її прозвали в мережі, почала з дебютного виступу на сцені Маріїнського театру в якості випускного іспиту. Тоді ще нікому невідома Анастасія виконала головну партію в спектаклі «Лебедине озеро».

Анастасия Волочкова
Анастасія Волочкова

Танцівниця кілька років працювала в трупі Великого театру, звідки її в підсумку звільнили через невідповідність вимогам фізичної форми. Простіше кажучи, через зайву вагу. Сама Волочкова вважає, що звільнення пов’язане з особистою помстою мільярдера Сулеймана Керімова, з яким вона незадовго до цього розлучилася.

Волочкова любит хвастаться шпагатами
Волочкова любить хвалитися шпагатами

З тих пір Анастасія працює у власних проектах, знімається у фільмах, телесеріалах і бере участь в телевізійних шоу. Зараз вона є однією з найбільш обговорюваних і епатажних персон російського шоу-бізнесу, в тому числі і за свої висловлювання. Так, зірка вважає себе кращою в балетній сфері:

«Свою професію я вистраждала, прийшовши в балетне училище, не маючи абсолютно ніяких даних, але ставши балериною всієї Русі», — заявила вона.

Анастасия Волочкова
Анастасія Волочкова

Українська балерина Катерина Кухар знайома публіці завдяки суддівству в «Танцях з зірками». Вона не боїться висловлювати свою думку і завжди твердо стоїть на своєму, не залежно від дружніх відносин з тим чи іншим учасником.

Любов до танцювального мистецтва у Каті з’явилася ще в дитинстві. За її словами, танці були загальною сімейною мрією, тому дівчинку і записали на заняття балетом.

Екатерина Кухар
Катерина Кухар

Через якийсь час Кухар стала однією з кращих учениць і вирушила до Швейцарії на практику. Уже на першому курсі навчання їй запропонували зіграти роль Маші в постановці «Лускунчик» і, зрозуміло, вона погодилася.

Екатерина Кухар на сцене оперы
Катерина Кухар на сцені опери

За відмінні навички і талант Катерину запросили в Національну оперу України, де зараз вона є примою-балериною і виступає зі своїм чоловіком Олександром Стояновим.

Екатерина Кухар и Александр Стоянов
Катерина Кухар та Олександр Стоянов

Ні для кого не секрет, що Кухар називає себе «чорним лебедем», хоча її колега Христина Шишпор в інтерв’ю для програми «ЖВЛ» заявила, що насправді Катерина ніколи не танцювала «Лебедине озеро», тому й кричати про це на всю країну їй не варто.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.