5 ознак, які вказують що у вас стрес

Ви відчуваєте себе втомленим, засмученим ... Це може означати, що ви відчуваєте стрес. Але які симптоми вказують на стрес.

Зараз дуже часто стрес називають хворобою століття; він присутній всюди, сьогодні він викликає безліч фізичних і психічних захворювань.

Стрес впливає не тільки на наш розум, але також і на нашу імунну систему, систему травлення, наш сон і навіть на наше лібідо. Тому я пропоную вам перевірити, чи дійсно ви відчуваєте стрес.

Ви погано спите

Безсоння, небажані пробудження, труднощі з засинанням або навіть кошмари; ваша підсвідомість намагається донести до вас повідомлення. Організм, який знаходиться в стресі, виділяє гормон кортизол, який, крім іншого, порушує секрецію мелатоніну, гормону сну, що призводить до серйозних порушень сну.

Вам всюди боляче

Напруга м’язів, скутість в суглобах, ваше тіло весь час ніби «напружене». Спочатку кортизол (пов’язаний з адреналіном) був призначений для інформування людини про неминучу небезпеку, коли організм готувався діяти відповідним чином (уникати небезпеки). Щоденний стрес, який не проходить, залишає ваше тіло під дією цього гормону стресу і викликає біль.

Ви відчуваєте себе втомленим

Незалежно від того, скільки годин ви спите, ви відчуваєте постійну втому з самого ранку, коли прокидаєтеся.
Саме вночі, коли ми спимо, тіло відновлюється; кортизол, що порушує спокійний сон, перешкоджає цій роботі і дає поганий сон.

У вас поганий настрій

Одна з основних ознак стресу – розлад настрою. Сердитий або, навпаки, пригнічений, ви не в своєму нормальному стані. Нездатність зняти цей стрес не тільки сприймається тілом як агресія, але також дає вам відчуття невдачі і некомпетентності, які можуть буквально зруйнувати ваш моральний дух.

Ви часто хворієте

Чи всі віруси проходять через вас? Ваша імунна система не працює через стрес: під напругою вона не тільки не ефективно протистоїть атакам, але і при наявності мікробів надмірно реагує і забирає всю вашу енергію, щоб боротися з простою застудою і стан

5 ознак стресу
5 ознак стресу

втоми взагалі тільки підсилює явище.

 

Популярне

Схожі статті

Ніхто не вірить, що я їх сама роблю! Виходять краще ніж в кондитерських: легкі тістечка у кокосовій стружці

Забудьте про необхідність виходити з дому, щоб насолодитися смаком вишуканих кондитерських виробів. З цим рецептом тістечка у кокосовій стружці стануть найулюбленішим домашнім десертом вашої сім'ї!

Наступають на п’яти Кароль і скоро її перевершать: Клавдія Петрівна, Трінчер та інші перспективні артистки

Кожне покоління має своїх кумирів й нові часи народжують нових зірок. Так останнім часом все частіше звучать такі імена як Клавдія Петрівна та Анна Трінчер, поступово відтісняючи навіть Тіну Кароль.

Печу щось середнє між біляшами та пиріжками, але смачно так, що не відірватися: гриби з курятиною в тісті

У світі кулінарії існують страви, які не можна точно віднести до якогось конкретного кулінарного жанру, але вони завжди вражають своєю оригінальністю. Одна з таких — гриби з курятиною в тісті.