Як виглядає українка з найбільшим бюстом? 15-й розмір – це вам не жарти

Ви будете здивовані, але таке декольте у героїні нашого матеріалу - справжні, від природи.

Відома модель Інна Горячковська продовжує дивувати цікавими позами, і днями показала себе в дуже цікавому ракурсі. Вона виклала грайливе фото в чорній масці, де дуже добре простежуються її величезні “очі “.

Інна Горячковська - Інстаграм-скрін
Інна Горячковська – Інстаграм-скрін

Блонді не звикати публікувати такі відверті і багатообіцяючі знімки. Тим більше, подейкують, що у Інни зараз немає чоловіка, і вона в активному пошуку нареченого. Тому помітних фото і публікацій на сторінці просто не уникнути.

Інна Горячковська
Інна Горячковська

Інні Горячковською зараз всього 25 років, і у неї вже 15-й розмір грудей

Вона є моделлю в сегменті “Плюс сайз “. У своїй категорії вона має статус “Міс Україна ” і пишається своїм досягненням.

Експерти вже довели – бюст у Інни справжній, тому є чим пишатися. Дівчина зараз розвиває себе як модель і блогерша, регулярно публікуючи фотографії, на які можна “подивитися “.

Наприклад, днями “Плюс сайз ” – модель, українка Інна Горячковська сфотографувалася в домашній обстановці, випнувши свою головне багатство.

Горячковська наділу на себе прозору ночнушку і такий же халат, з-під яких відмінно простежуються її неабияк округлі форми. Сама дівчина стверджує – це не збіг і не генетика, адже у неї в роду ні в кого не було таких форм. Інні просто пощастило, адже свої груди вона швидко перетворила в головну фішку.

Інна Горячковська
Інна Горячковська

13-й розмір бюста? Можна займатися боксом!

В Україні є ще одна дівчина з видатними формами, яку навіть нагородили місцем у всеукраїнській книзі рекордів. Її звуть Мила Кузнєцова, і розмір її природного надбання – тринадцятий.

Міла Кузнєцова
Міла Кузнєцова

Перед тим, як дівчині вручили сертифікат про попадання в книгу рекордів України, її ретельно обстежили незалежні лікарі і підтвердили – бюст справжній.

Зараз дівчина займається моделінгом в категорії “Плюс сайз “, але недавно заявила, що хотіла б займатися боксом. Шанувальники з нетерпінням хочуть подивитися на Мілу Кузнєцову в боксерських рукавичках. Їм, звичайно ж, цікаво, чи не буде її спортивному захопленню заважати такий величезний бюст.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.