Масочні розборки: бійки з “антимасочніками” стають буденністю – топ гарячих відео

Карантин триває в Україні трохи менше року.

Люди від цього, звичайно, вже втомилися. Однак з новою хвилею коронавируса стали більш уважно і жорстко ставиться до свого здоров’я і засобів захисту. Одним з важливих і непохитних вимог в громадських місцях залишається носіння маски. Незважаючи на те, що більшість людей вже прийняли це як дане, залишаються окремі кадри, які відмовляються надягати її в транспорті або магазині навіть під приводом відмови в наданні послуг.

Практично кожен день в мережі з’являються нові відео, де пасажири з кулаками виганяють з маршрутки, а покупця просто викидають з маршрутки через те, що вони відмовилися виконувати загальні вимоги і надягати маску. Давайте подивимося на самі курйозні та смішні ситуації, які, якщо глибоко подумати, досить сумні.

У Запорізькому магазині сталася бійка через прохання надіти маску

Агресивний покупець хотів закупитися, але неправильно надів маску. Охоронець намагався спочатку попросити його нормально використовувати засіб захисту, а потім попросив піти.

Але клієнтові це не сподобалося і розгорілася бійка. Відео знімали клієнти з різних ракурсів. На відео видно, як агресивний покупець сам провокує скандал.

Пізніше приїхали копи і заспокоїли порушника карантинних вимог.

У Дніпрі в тролейбус сів пасажир без маски: не хотів виходити з салону і кинувся з кулаками

Агресивний і неадекватний пасажир накинувся на водія. Водій ледве відбився. Хоча стверджує – спочатку попросив надіти маску ввічливо.

Але порушник порядку не отримав своє покарання – він втік ще до приїзду поліції.

Здають нерви: ковідние бійки в Росії

Таке явище, як “масочний розбирання “, трапляється не тільки в Україні. Конфлікт швидко переходить у війну, якщо люди без маски в громадському місці ще і кашляють. Психологи стверджують – в такій поведінці винен стрес.

І знову масочний розборки: столиця України, 9 грудня 2020 року

У київському ТРЦ Ocean Plaza охоронці побили хлопця, який вирішив намотати на обличчя шарф замість маски.

В результаті злісного порушника забрали в райвідділ поліції, склали протокол і вимагають відшкодування матеріального збитку.

https://t.me/KyivOperativ/70109

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.