Соромно дивитися: конфузи знаменитостей, за які вони б хотіли провалитися під землю

Ніхто не застрахований від неприємностей на публіку. Навіть багаті і знамениті.

Сьогодні будемо згадувати зірок, які своїми витівками зганьбилися на всю країну.

Віру Брежнєву в найвідповідальніший момент підвело дороге плаття. На церемонії нагородження найкрасивіших людей за версією журналу “Віва ” Віра Брежнєва співала на сцені і постійно підтягувала своє вбрання. Однак шанувальники все одно побачили який бюстгальтер носить улюблениця Костянтина Меладзе.

Віра Брежнєва
Віра Брежнєва

У епатажної Лоліти мало того, що “диньки ” ледь не вивалилися, так ще і “зірочка ” була видна всім тим, хто сидів у залі. Першому ряду так точно!

З тих пір співачка Лоліта Мілявська більш серйозно ставиться до вибору нарядів і вже не одягає таке занадто зухвале міні. Та й вік уже не той!

Лоліта
Лоліта

Напевно всі бачили те саме новорічний виступ, де Валерій Меладзе невчасно став ворушити губами під фонограму. Воно облетіло всю країну, а його прихильники розділилися на два табори: одні захищали Меладзе, мовляв, з кожним може трапитися, а інші – відверто цькували, мовляв, як так, він же наживо повинен був співати.

Але сам Валерій запевнив – співає під фонограму вкрай рідко, і намагається радувати публіку живим голосом.

Тим більше, гроші на його концерти коштують чималих грошей.

Ситуації з відключенням фонограми або її несправностями виникали у багатьох зірок. Серед них Дан Балан, Ані Лорак, Микола Басков, Софія Ротару, Алла Пугачова та інші.

А співробітник Філіпа Кіркорова колись злив запис того, що ж насправді Кіркоров співає в мікрофон під час концерту. Було, м’яко кажучи, неприємно.

Кіркоров поспішив виправдатися – дуже складно три години танцювати на сцені і співати наживо, ось іноді і доводиться викручуватися.

До слова, ми зробили підбірку “соковитих ” конфузів серед топових російських та українських зірок. Їх ви можете подивитися на нашому Ютуб-каналі “Одна хвилина “. Також ставте лайк і дзвіночок, щоб разом з нами стежити за життям самих багатих і знаменитих.

Конфузи бувають не тільки у наших зірок, але і у світових, а особливо їх запам’ятовують, якщо вони були на червоній доріжці. Ось, наприклад, у Заїну Дріді на червоній доріжці плаття трохи здуло вітром, і всі побачили її тілесні труси. Ну, що ж, буває!

Курйоз на червоній доріжці
Курйоз на червоній доріжці

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.