Ліза Галкіна в розкішній сукні вразила Мережу ангельським виглядом: «Маленька принцеса»

Нове фото дочки Алли Пугачової і Максима Галкіна захопило Мережу.

Навколо сім’ї Алли Пугачової і Максима Галкіна завжди ходило багато чуток. Багато хто не вірив, що шлюб молодого Галкіна і старшої на 27 років Примадонни триватиме довго. Однак пара в 2011 році офіційно оформила шлюб, в 2013 році за допомогою сурогатного материнства у них народилися діти, а в 2017 Максим Галкін і Пугачова повінчалися.

Міксіму Галкін і Аллі Пугачовій вдалося створити міцну сім'ю
Міксіму Галкін і Аллі Пугачовій вдалося створити міцну сім’ю

7-річні двійнята Ліза і Гаррі ростуть надзвичайно талановитими і харизматичними дітьми. Малюки з ранніх років вивчають іноземні мови, навчаються танцям, музиці і акторської майстерності. Крім того, в своєму юному віці вже є справжніми зірками Інтернету. Максим Галкін і Алла Пугачова регулярно публікують фото і відео за участю своїх спадкоємців. Судячи з коментарів, які пишуть фоловерів, публіка в захваті від маленьких «пугачат».

Ліза і Гаррі Галкін - зірки Інтернету
Ліза і Гаррі Галкін – зірки Інтернету

Шанувальники можуть стежити за життям Лізи і Гаррі не тільки на офіційних сторінках їх зоряний батьків. У Інстаграмі є десятки фан-акаунтів присвячених двойняшкам. Так, деякий час назад на одній з таких фан-сторінок з’явилося архівне фото Лізи Галкіної. Молодша дочка Примадонни позувала в білосніжній блискучій сукні.

Шанувальники зіркової сім’ї написали багато захоплених коментарів під знімком. «Маленька принцеса», «Маленька красуня!», «Красиве плаття і дуже йде Лізонька», «Дуже красива дівчинка!», «Шикарна дівчинка!», – відреагували на знімок користувачі Мережі.

Нагадаємо, що в цьому році Ліза і Гаррі Галкін пішли в перший клас. Двійнята вчаться в одній з найпрестижніших і дорогих гімназій Москви. Річний тариф на одну дитину становить 1,6 млн рублів. Уже в першому класі Гаррі і Ліза відвідують по 5 уроків в день з 8 ранку до 14.20. Після цього з 14:20 до 18:00 вони відвідувати розвиваючі гуртки різних напрямів – іноземні мови, музика, мистецтво, спорт, поглиблене вивчення предметів, театральна студія, які знаходяться в цій же гімназії.

Популярне

Схожі статті

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.