Тіна Кароль обрізала волосся і пофарбувалася в інший тон: почала нове життя після розставання з Баланом

Одна з найкрасивіших співачки українського шоу-бізнесу Тіна Кароль вирішила поміняти образ напередодні Нового року.

Тіна Кароль – еталон жіночності й краси. На неї рівняються не тільки прості українські жінки, але її колеги по сцені. Кароль тричі отримувала звання «Найкрасивіша жінка України» за версією журналу VIVA. Це й не дивно, адже співачка володіє чудовими зовнішніми даними і відмінним почуттям смаку.

Стилю Тіни Кароль наслідують мільйони жінок
Стилю Тіни Кароль наслідують мільйони жінок

Останні кілька років Тіна Кароль не зраджує своєму стилю – довге світле волосся і червона помада на губах. Наряди Кароль націлені на те, щоб підкреслити жіночною артистки і елегантність.

Довге волосся і червона помада завжди доповнюють образ Тіни
Довге волосся і червона помада завжди доповнюють образ Тіни

Однак сьогодні в фан-акаунті Кароль в Інстаграм з’явився новий знімок артистки, де вона постала в новому образі. У кадрі Тіна позує в яскраво-рожевій сукні облягаючого силуету з розкішним вирізом на декольте, поверх якого накинутий жакет. Співачка трохи змінила зачіску: обрізала волосся і пофарбувала їх у більш теплий тон.

Тіна зробила дуже легкий, нюдовий макіяж з блискучою рожевою помадою на губах. Як виявилося, фото було зроблено під час зйомок в платті бренду The Coat by Katya Silchenko.

Користувачі Мережі оцінили новий образ співачки і написали багато похвальних коментарів. «Своїм виглядом Тіна прикрасить плаття будь-якої фірми. »,« Як приємно бачити Тіночка усміхнену з блискучими очима. Красотуля »,« Прелесть »,« Красуня », – відреагували на знімок користувачі Мережі.

Тіна Кароль змінила імідж і почала нове життя без Дана Балана

Тіну Кароль і Дана Балана вважають парою з тих пір, коли вони вдвох з’явилися на проекті «Голос країни» в якості наставників. Глядачі відразу помітили, що між молдавським музикантом і українською красунею точно щось більше, ніж дружба. Однак нещодавно з’явилася інформація про те, що Дан і Тіна розлучилися. Такі чутки почали ходити після останнього ефіру «Танців із зірками», де Тіна була провідною, а Балан – запрошеним гостем. Дан Балан вийшов на сцену і заспівав зі спекотною брюнеткою Індірою Едільбаевою. Під час виступу Дан обнімати і закохано дивився на дівчину.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.