Зірка «Сватів» в день народження помирилася з мамою: не розмовляли три роки

Валюха з серіалу "Свати ", а в реальному житті Тетяна Кравченко, має досить складні взаємини зі своєю мамою.

Вони перебували у сварці три роки. Сама Тетяна колись побіжно розповіла, що в 2017 році між мамою і дочкою стався якусь дрібницю. Зараз Тетяна Кравченко і її мама навіть не можуть згадати через що конкретно розгорілася їх сварка.

Сьогодні вони разом прийшли в студію програми «Доля людини» до онкохворого Бориса Корчевнікова

Тетяна Кравченко розповіла про своє сьогодення характері
Тетяна Кравченко розповіла про своє сьогодення характері

Як зізналася Тетяна, у неї були дитячі образи, які не давали жінці спокійно жити. Але в прямому ефірі шоу вони з’ясували все, і відповіли один одному на деякі болючі питання.

Найбільш хворим моментом для Тетяни Кравченко було те, що її батько насправді виявився несправжнім. З’ясувалося, що мати народила її після зв’язку з начальником, а чоловік, якого Тетяна називала татом, просто удочерив дівчинку.

«Прости мене, мама, будь ласка!», – сказала актриса, зазначивши, що у них обох непросте життя, але вони рідні і люблять один одного.

Емілія Іванівна, саме так звуть маму Тетяни, відповіла, що прощає її, адже не можна ображатися на дітей.

Нагадаємо, зараз в декількох країнах у всю кипить зйомка сьомого і останнього сезону серіалу Свати.

Про подробиці і чорну смугу картини, яка довгий час блокувала його поява ви можете подивитися в нашому відео.

Зйомок перешкоджали особисті проблеми акторів, то заборона деяким кадрам в’їжджати в Україну. Ситуація стабілізувалася лише в тому році, і тут карантин через масове поширення коронавируса.

Фанати і актори впевнені – це якась чорна смуга, з якої просто неможливо вибратися. Саме тому вони не хочуть згадувати нові дати виходу серіалу на екрани. Просто припускають, що це може бути в 2021 році.

Звичайно, фанатам хотілося б побачити картину якомога раніше. Але та ж Тетяна Кравченко каже, що це буде не раніше травня наступного року.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.