“Ми вірили в те, що це реально”: Юлія Саніна вперше розповіла, як визначили переможця “Танців з зірками”

Зірка української та європейської естради Юлія Саніна дала велике інтерв'ю Ютуб-проекту "Ходять чутки ".

Фронтвумен групи The HARDKISS поділилася відповіддю на найпопулярніше запитання глядачів шоу “Танці з зірками “: чи чесно рахують голоси, які вони прислали з телефону і шляхом СМС-голосування в інтернеті.

Саніна визнається, що до середини сезону не вірила в правдивість цих голосів

Юлія Саніна та Раміна Есхакзай в Ютуб-шоу "Ходять чутки"
Юлія Саніна та Раміна Есхакзай в Ютуб-шоу “Ходять чутки”

“Я ближче до кінця вже почала розуміти, що все це дійсно правда. Спочатку було якесь побоювання. До того ж, вибули досить сильні учасники, це Олег Винник і Позитив, у яких була величезна підтримка аудиторії. Мені було дуже приємно, як мої шанувальники-студенти писали, що десь у чомусь собі відмовили, щоб відправити свої голоси за мене “, – зізнається музикант Юлія Саніна.

Однак каже, що цю статистику за кількістю голосів ніде не можна побачити, і вона не буде оприлюднена ніколи. Про реальні цифри знають тільки творці проекту.

Також Юлія Саніна говорить в інтерв’ю Блогерша Раміні, що кожен прямий ефір – це була інтрига, оскільки ніхто не знав хто покине проект, хто піде далі. І кожен раз на паркет вона намагалася виходити як в останній раз.

Раміна Есхакзай в Ютуб-шоу "Ходять чутки"
Раміна Есхакзай в Ютуб-шоу “Ходять чутки”

Про кубок Санти Дімопулос

Юлія Саніна розповіла, що такий жест опонентки з Віа-Гри залишився незрозумілим.

Юлія Саніна і Санта Дімопулос зі своїми партнерами
Юлія Саніна і Санта Дімопулос зі своїми партнерами

“Ми в нашій творчій групі навіть жартували, що цей сезон був як смачний ароматний пиріг з персиками, ягодами, а потім його взяли і в останній момент викинули, зіпсували, або він сам зіпсувався “, – коментує співачка.

І каже, що в якійсь мірі прийняття цього кубка було для неї принизливим. Тому вона не взяла цей кубок, і він виявився нікому не потрібним.

Саніна переконана – Санта Дімопулос вчинила неправильно по відношенню до свого партнера Максу Леонову, якого вона навіть не запитала про те, чи хоче він віддати кубок. А на фіналі йому навіть не дали слова. Тому осад від усього сезону залишився досить прикрим і неприємним.

Повну версію інтерв’ю ви можете переглянути за посиланням нижче.

Популярне

Схожі статті

Радісні миті життя: Оля Полякова та Маша Єфросиніна побачилися з доньками, які перебувають за кордоном

Багато хто заздрить батькам, які мали можливість відправити дітей за кордон. Але Оля Полякова та Маша Єфросиніна можуть розповісти, як сумують за нащадками. На щастя, змогли зустрітися.

Найніжніший торт на світі, він просто тане у роті! Рецепт дуже смачного пирога з сиром і ягодами

Магазинна випічка ніколи не зрівняється з домашньою. Спробуйте приготувати цей ніжний пиріг з сиром та ягодами і даний рецепт стане вашим улюбленим.

Коли в морозилці завалявся шматочок солоного сала, готую ніжну намазку. Таку хочеться їсти навіть без хліба

Бутерброди - це проста і швидка страва, підходить для всіх випадків життя. Сьогодні ми підготували рецепт намазки із солоного сала. Цей варіант підходить для будь-якого хліба і сподобається кожному.