Закусочні булочки з начинкою з грибів і курки: просто, швидко і дуже смачно

Такі закусочні булочки чимось нагадують піцу, але готуються набагато швидше і простіше.

Закусочні булочки стануть відмінним перекусом, смачним сніданком або доповненням до обіду. Вони мають чудовий смак: злегка хрусткі зовні і дуже соковиті всередині.

Інгредієнти:

  • Булочки 6 шт
  • Гриби лисички (можна замінити на печериці) – 200 гр
  • Куряче філе (можна замінити на індичку) – 150 гр
  • Сметана – 3 ст. л
  • Ріпчаста цибуля – 1 шт
  • Твердий сир – 150 гр
  • Рослинна олія для смаження
  • Сіль, спеції за смаком

Приготування

Підготуємо начинку. Для цього нарізаємо курячу грудку на невеликі кубики. Розігріваємо сковороду, вливаємо олію і обсмажуємо грудку 2-3 хвилини. До грудки додаємо дрібно нарізану цибулю і смажимо ще пару хвилин. Далі до грудки з цибулею додаємо нарізані на невеликі кубики гриби. Обсмажуємо до золотистого хвилин 10. Починайте обсмажувати на великому вогні, а коли сік, який дали гриби випаруватися, вогонь потрібно зменшити. Коли начинка почне золотиться, додайте в неї сметану, сіль і спеції за смаком. Тушіть на невеликому вогні ще 10 хвилин.

Підготуємо булочки. Для цього потрібно зрізати у кожної булочки верхівку і акуратно вийняти м’якоть. Повинні вийти «формочки». Натираємо твердий сир на дрібній тертці і починаємо формувати закуску. На дно булочки додаємо трохи сиру, потім наповнюємо її начинкою доверху і зверху знову присипаємо сиром. Так проробляємо з усіма булочками.

Фаршировані булочки випікаємо 10-15 хвилин в розігрітій духовці при температурі 180 градусів.

Смачного!

Популярне

Схожі статті

Їхній сміливості можна позаздрити: Монатік, Козловський, Добринін, Горбунов власноруч перерізали пуповину

Жінка готується стати мамою протягом 9 місяців. Майбутній татусь вирішує сам, чи бути присутнім під час народження нащадка. Серед знаменитостей чимало сміливців, які пристають на партнерські пологи.

Вони як Інь та Янь: рідна сестра-блондинка Софії Ротару – повна її копія, і теж співає. Вгадайте, хто є хто

Софія та Ауріка Ротару мають чимало спільних рис і не лише зовнішніх. Долі у рідних сестер теж схожі – покохали один раз на все життя, але нині перебувають на самоті.

Не змогла стати як матір: як склалося життя доньки Наталії Сумської, яка не виправдала очікувань багатьох

Перший шлюб у Наталії Сумської вийшов невдалим. Пара розлучилася. Від тих стосунків залишилася донька Дарина Мамай-Сумська, яка мала всі шанси перевершити славою матір. Але не склалося…