Ненафарбована, незачесана, сумна Тіна Кароль в обнімку з якимось стороннім чоловіком – Балан кинув?

У Мережі спливло невідоме раніше фото Тіни Кароль з молодим хлопцем і шанувальники запереживали - а як же Дан Балан? Невже красива казка закінчилася?

На сторінці одного з фанклубів Тіни Кароль з’явилося нове фото – співачка поруч з молодим хлопцем і обстановка робоча або навіть домашня. Співачка без макіяжа, з розпущеним волоссям з загадковим і сумним явно втомленим поглядом. Навіть фани Тіни, які знають про неї все, спочатку захвилювалися – хто цей хлопець, які так зворушливо обійняв зірку.

Тіна Кароль та хлопець
Тіна Кароль і молода людина

Але відразу знайшлися ті, хто впізнав у ньому учасника “Голосу країни” в 2018 році Олексія Баклана. Хлопця з дійсно незвичайним басистим голосом до себе в команду забрав Потап.

Олексій успішно дійшов до нокаутів, але в парі зі співачкою-трансгендерів Зіанджа Потап віддав перевагу їй. Зате Тіна Кароль “врятувала” хлопця з таким нестандартним голосом. Олексій ще раз виходив на сцену, але до прямих ефірів не дійшов.

Швидше за все, представлене фото було зроблено під час репетицій з Тіною, а так як вони були тривалими – адже всього за тиждень треба було підготувати складний номер, то і виглядають вони стомлено.

До речі, на офіційній сторінці “Голосу країни” в Інстаграмы йде опитування, кого б глядачі хотіли побачити в суддівських кріслах нового 11 сезону. Передплатники мікроблогу активно обговорюють найрізноманітніші кандидатури, але лідерство у пари Дана Балана і Тіни Кароль.

Деякі навіть висунули ідею посадити їх докупи, як в минулому сезоні Потапа і Настю Каменських. Може так у них стосунки швидше просунуться.

 ""

На другому місці за частотою згадувань – Монатік, третя – Надя Дорофєєва, четверта Юлія Саніна. Що примітно, таких суддів як Потап з Настею, Сергія Бабкіна, Джамалу не згадали жодного разу.

 ""

Вже дійсно цікаво, чи вдалося продюсеру шоу Володимиру Завадюку умовити найочікуваніших знаменитостей. З нововведень на Голосі-11 буде робот-ведучий за лаштунками, група підтримки в онлайн режимі. Кастинг учасників завершується і з нового року розпочнеться підготовка до ефірів, чого ми всі чекаємо з нетерпінням.

А тепер пропонуємо згадати, як Олексій Баклан потрапив на шоу.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.