Фіналістка “Танців із зірками ” Саніна полетіла на відпочинок: взяла з собою тільки чорний купальник

Співачка і фронтвумен української рок-групи The HARDKISS Юлія Саніна нарешті дочекалася відпустки.

Кілька тижнів тому їй виповнилося 30 років, але з огляду на те, що день народження припав на прямий ефір в шоу “Танці з зірками “, приблизна учасниця і відмінниця не могла його пропустити. Хоча розповіла, що спочатку планувала полетіти кудись і відзначити його на море.

Після фіналу Юлія Саніна нарешті “вирвалася” на море: встигла до локдауна

Куди саме полетіла артистка – Юля і її сім’я захотіли тримати в таємниці. Відомо лише, що сім’я полетіла втрьох – Юлія, її чоловік Валерій і їх маленький син.

Незабаром після прильоту Саніна опублікувала фото, як катається з сином на гойдалках, які розташовані прямо на березі океану. Блакитна, чиста і блакитна вода зробили фотографію прямо таки мальовничій.

Там співачка і рокерша позує в чорному відрядних купальник, а її маленький син – в пляжних легких шортах. Видно, що вони дуже раді довгоочікуваній відпустці і польоту в теплі країни, адже в Україні зараз почалася справжня зима, тільки без снігу.

Перемога Юлії Саніної в “Танцях з зірками”

Фанати The HARDKISS визнали – їх кумир, безумовно, перемогла в цьому сезоні. Навіть не дивлячись на її заслужене друге місце, і на подачку Санти Дімопулос у вигляді кубка, Юлія вважає, що подолала багато бар’єрів для себе, і недарма пішла на цей проект.

Вдруге піти б не наважилася. Однак Юлія каже, що на “Танці з зірками ” її запрошували ще з минулого року. Вона не наважувалася, так як не вірила в свої сили. Але коли зрозуміла, що готова навчитися танцювати, прийняла це запрошення від продюсера телеканалу 1 + 1 Володимира Завадюк.

Також недавно рокерша в інтерв’ю проекту “Ходять чутки ” по секрету розповіла, що насправді голоси глядачів вважають чесно, однак про статистику тих, хто проголосував ніхто не знає і ніколи не дізнається.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.