Лілія Ребрик в червоній сукні з відкритою спиною показала, що відбувається між нею і чоловіком: пристрасть

Телеведуча, актриса театру і кіно, і зірка ранкового шоу на каналі "Україна " Лілія Ребрик підірвала публіку.

Чуттєвий танець разом з чоловіком Андрієм Диким був настільки ніжним, і в той же час наповненим пристрастю, що зібрав десятки тисяч захоплених коментарів під постом.

Таким чуттєвим постом і жаркими фото Лілія Ребрик вирішила привітати всіх танцюристів з днем танго

“Сьогодні день танго! Один з найбільш емоційних, чуттєвих і водночас самих пристрасних танців! Так що там говорити: танго – це і є сама любов! І навіть страшно уявити, що для мене це слово так і могло б залишитися … просто словом! Я ніколи не вміла танцювати! Це була якась нездійсненна для мене мрія “, – пише Лілія Ребрик.

Важливо нагадати, що зі своїм чоловіком, хореографом Андрієм Диким Лілія познайомилася якраз таки на танцювальному шоу “Танці з зірками “. Їх звела доля, і з тих пір танці стали основою їх відносин. Тепер Лілія танцює скрізь, де тільки можна!

Хоча за професією вона займається веденням телепередач, і знімається в серіалах, як виробництва телеканалу “Україна “, так і найбільшого в країні холдингу “1 + 1 Медіа “.

Лілія Ребрик недавно знялася в двох частинах гумористичного телесеріалу “Великі Вуйки “, який зараз показують по “плюсів “. Також вона виховує двох дочок – старшу Діану і молодшу Поліну. Життя своєї сім’ї вона виставляє в Інстаграм під хештегом # дікасімейка.

Лілію Ребрик та Андрія Дикого знають як приблизну пару, яка завжди посміхається. До слова, Лілія визнана однією з найкрасивіших телеведучих України.

А ще – вона чудова актриса театру. Наприклад, її спектакль “Жінка над нами ” вважається одним з найкасовіших в театрах за минулий рік.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.