Не схожі на інших, але теж люди: магічна зовнішність альбіносів, яка одних захоплює, а інших лякає (ФОТО)

Зовнішність альбіносів дійсно дуже незвичайна, але їх не варто боятися і критикувати. Ця фотодобірка продемонструє всю красу, якою нагородила природа.

Альбіноси завжди привертають до себе увагу. Ще б! Вони народилися з неземною зовнішністю, яку багато хто не сприймає.

При зустрічі з ними одні захоплюються і можуть розглядати їх годинами. Але є і такі люди, які не звикли, лякаються і засуджують.

Більшість навіть не знає, що це спадкове захворювання, яке характеризується повною або частковою відсутністю пігменту меланіну в шкірі, волоссі, очах. У багатьох альбіносів проблеми із зором. Щоб хоч якось бачити в день, альбіносам доводиться носити сонцезахисні окуляри.

Вони виглядають, як ангели. Зовсім не схожі на інших, але теж люди, у яких є почуття. У сучасному світі їм нелегко, оскільки багато хто висміює їх за зовнішність. Тому хочемо поділитися з вами унікальними фотографіями альбіносів, які вас зачарують усього за кілька секунд. Навіть не сумнівайтеся, фотошопа тут немає.

На це фото без посмішки неможливо дивитися

 ""

Унікальна зовнішність

 ""

Багато дорослих і дітей з альбінізмом працюють моделями

 "" ""

Напевно, саме так виглядає ангел

 "" "" "" "" "" "" ""

Неначе казкові персонажі

 "" "" "" "" ""

Фото: boredpanda

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.