Ледве втиснула бюст в тісний латекс: Тіна Кароль показала сукню на новий рік

Неймовірна красуня Тіна Кароль знову здивувала своїм зовнішнім виглядом.

У Тіночка досить багато шанувальників, які створюють і ведуть її фан-сторінки. Сама Тіна з радістю ділиться з адміністраторами фан-сторінок ексклюзивними знімками, які до цього ніде не публікувалися.

Напередодні на одній з фан-сторінок з’явилася фотографія, де Тіна Кароль одягла чорну латексне плаття

Цей тісний образ візуально підкреслив бюст української вокалістки, і зробив його об’ємним. На знімку у Тіни Кароль недбало з боків укладені волосся на плечах, а губи нафарбовані яскраво червоною помадою.

“Доброго ранку! Бажаю, щоб воно принесло нові радості, нове, прекрасний настрій і твій новий день, був по-справжньому щасливим! “, – сказано в описі до цієї фатальної фотографії.

Відзначимо, за деякою інформацією, вже почали знімати одинадцятий сезон шоу “Голос країни “. І там Тіна, як і в попередньому сезоні, стане тренером. Однак про те, хто ж остаточно увійде в суддівський склад, творці шоу поки замовчують.

Балакучий ведучий Юрій Горбунов таки проговорився, що зйомки нового сезону вже стартували, і вони з дружиною Катериною Осадчою стали його ведучими.

Горбунов навіть виклав фото з дружиною на знімальному майданчику

Армія фанатів Тіни Кароль звичайно ж хоче, щоб на одинадцятому сезоні возз’єдналися вона і Дан Балан, адже в минулому сезоні у них зародилися почуття. Тепер шанувальники впевнені, що ця історія отримати розвиток.

Тим більше, Дан Балан зовсім недавно приїжджав в Україну з рідної Молдови, і, цілком ймовірно, вони з Тіною напередодні нового року готові будуть офіційно оголосити про свій союз.

Також Тіна Кароль напередодні нового року потішила шанувальників ще однією новиною – випустила колекцію авторської взуття.

Тіна Кароль рекламує взуття власного дизайну
Тіна Кароль рекламує взуття власного дизайну

Тепер фанатки Тіни зможуть придбати босоніжки від її бренду. Коштують вони 5 200. Доступні різні кольори. Взуття вже можна замовити в офіційному інтернет-магазині Тіни.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.