Розповніла Олена Зеленська з’явилася на публіці і налякала шанувальників: що з нею сталося?

Перша Леді України Олена Зеленська з'явилася на публіці, приголомшивши шанувальників - невже вона так сильно розповніла? Або може дружина президента знову вагітна?

Вона з’явилася як спікер в студії шоу “Ігри нескорених. 2.0 “, яке відбулося 13 грудня 2020 року. Там дружина Володимира Олександровича Зеленського з’явилася на публіці в червоному класичному костюмі. Шанувальники відзначили, що в такому вбранні вона візуально здається більш повненький, а можливо так воно і є – за останні кілька місяців Олена Зеленська набрала трохи зайвої ваги.

Фотографію з заходу Олени Зеленської опублікувала у себе на сторінці

Перша леді з’явилася з нюдовим макіяжем і розпущеним волоссям. Великі локони були недбало покладені на плечі.

Деякі коментатори навіть вказали, що Олена Зеленська може бути знову вагітна – у неї сильно подобалося обличчя і талія, таке може бути на перших місцях цього цікавого положення.

Але Олена не коментує свій зовнішній вигляд і не відповідає на питання коментаторів.

Відзначимо, що до президентства Зеленського Олена була не дуже публічної особливої. Вона лише писала коханому чоловікові сценарії і жарти, і зрідка з’явилася з ним на публіці. Тому у них навіть фотографій спільних зі старих часів не так вже й багато.

Коли Володимир переміг на виборах в 2019 році, Олена була змушена вийти з тіні чоловіка

Вона стала першою леді, взялася реформувати освітню систему, особливо її зацікавило харчування дітей в школах. Тепер вона їздить і представляє свого чоловіка на різних знакових подіях, куди сам Володимир Олександрович приїхати з різних причин не встигає.

Варто зазначити, що Олена Зеленська вже визнана найбільш молодою, красивою і стильною першої леді за всю історію незалежної України.

Вона, як і її чоловік, повністю відмовилася від співпраці зі студією “Квартал 95 ” після того, як увійшла в політику. Зараз вона займається деякими представницькими справами першої леді і виховує двох дітей.

Популярне

Схожі статті

Куди поділась улюблениця Оксани Байрак та акторка в минулому Анастасія Зюркалова: тепер офіціантка у Канаді

Як відомо, доля — мінлива леді, що грає людиною завжди. Ось і улюбленицю режисерки жіночих серіалів Оксани Байрак Анастасію Зюркалову вона не оминула своїми "американськими гірками".

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.